Home Talk of The Town Δράσεις προσφοράς
Talk of The TownΕν ΔήμωΚοινωνία

Δράσεις προσφοράς

Φορείς, σωματεία, σύλλογοι, μεμονωμένες και ομαδικές δράσεις δείχνουν ότι καμία αποστασιοποίηση δεν θα εξαφανίσει ποτέ την ανθρωπιά.

Η στήριξη στους πληγέντες των καταστροφικών φωτιών κρίνεται επιτακτική, ώστε να μπορούμε να σχεδιαστεί η αυριανή μέρα και να αποκτήσουν πάλι αυτοί οι άνθρωποι το στήριγμα της ελπίδας.

Ο δήμος Χαλανδρίου ανακοίνωσε ότι καθημερινά 9:00-14:00 στο κέντρο νεότητας θα δέχονται είδη πρώτης ανάγκης. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, για οποιαδήποτε διευκρίνιση, με το Κέντρο Νεότητας στο τηλ.: 210 6840033

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης  οργανώνει συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (παλιό Δημαρχείο), Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α & Ρήγα Φεραίου 9, Πεύκη) αύριο Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη (9-11/8) από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ενώ σήμερα Κυριακή από τις 11π.μ. ως τις 3 μ.μ.

Η Δημοτική παράταξη Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 πραγματοποιεί δράση ανθρωπιστικής βοήθειας Δευτέρα 9-8 και Τετάρτη 11-8 από τις 17:00-19:00 στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο Πολύδροσο Χαλανδρίου. Συντονιστής της δράσης ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Θέος. Για όποια προσφορά και διευκρίνηση 6972229499.

Συγκέντρωση βοήθειας για πυροσβέστες / εθελοντές και πυρόπληκτους πολίτες της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Είναι συγκλονιστική πώς οι πολίτες συνδράμουν στην ενίσχυση των πληγέντων, με κάθε μέσο .Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης Από τις πυλωτές στις γειτονιές μέχρι οργανωμένες δράσεις φορέων. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί.

Ο περιφερειάρχης Αττικής έκανε έκκληση να μην μείνει κανείς άπραγος, άλλωστε η δύναμη της προσφοράς ξεκινά από στόμα σε στόμα και πραγματοποιείται δυνατότερα σε κάθε γειτονιά.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Πρόσληψη 30 Ατόμων στον Δήμο Αθηναίων

Κατάθεση αιτήσεων μέχρι 9 Σεπτεμβρίου- οκτάμηνες συμβάσεις Ο Δήμος Αθηναίων προκηρύσσει 30...

Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Τις νομοθετικές αλλαγές που επίκεινται σε ό,τι αφορά τα εγκλήματα ενδοοικογενειακής βίας παρουσίασε στο...

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή στο συνεδριακό κέντρο Μεταμόρφωσης

Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο του εθελοντικού...