Home Talk of The Town Τίτλοι τέλους για το «Μαζί να τα Φάμε»;
Talk of The TownΕπικαιρότηταΟι πολίτες λένεΧαλάνδρι

Τίτλοι τέλους για το «Μαζί να τα Φάμε»;

Οι κυβερνητικές πολιτικές στήριξης αήθων πρακτικών εις βάρος του καταναλωτή και δη του ευάλωτου νοικοκυριού που προσβλέπουν σε ένα ατελέσφορο τρενάκι ακρίβειας, φαίνεται ότι θα πλήξει και δράσεις αλληλεγγύης με πολυετή προσφορά όπως το «μαζί να τα φάμε» που εδώ και μια δεκαετία μικροί παραγωγοί στηρίζουν το νοικοκυριό.

Στο προνόμιο των κερδών για λίγους, οι Χαλανδραίοι έχουν δείξει έμπρακτα ότι δε δύνανται και δε θέλουν να συμμετέχουν. Η καταστρατήγηση του μονοπωλίου και της εξαθλίωσης από τον υπουργό Ανάπτυξης δεν έχει τέλος. Λύσεις που μέχρι σήμερα δίνανε την ελπίδα της υγειούς ανάπτυξης και της αναγκαίας επιστροφής στον πρωτογενή τομέα φαίνεται να φτάνει στη λήξη.

Οι παραγωγοί του «μαζί να τα φάμε» γίνανε επί δεκαετία μέρος του Κυριακάτικου τραπεζιού μας. Συνάμα με το καλάθι αλληλεγγύης δώσανε ουσιαστική και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ στήριξη στο κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο του δήμου, όπου στηρίζει με κάθε δυνατόν τρόπο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Την όμορφη αλυσίδα διάθεσης και σύνθεσης μιας δημιουργίας γεμάτη αγάπη ολοκληρώνει το περιοδικό του δρόμου όπου μικροπωλητές ευάλωτων ομάδων στηρίζονται από τους κατοίκους του δήμου μας και οι μουσικοί μας που δίνουν νότες σε κάθε δύσκολη ή εύκολη μέρα.

Το θέμα ερευνάται, η συντακτική ομάδα του Ανάδρομον θα είναι πλάι σε κάθε δράση που ωφελεί.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιέπαινη δράση ξεκίνησε το 2012 με πρωτοβουλία μελών της παράταξης «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου» με κύριο στόχο και σκοπό την στήριξη στους ευάλωτους συνδημότες μας.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

ΟΠΕΡΑ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ” του Π.Καρούσου 

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» (PROMETHEUS BOUND) Μια όπερα βασισμένη στην τραγωδία του ΑισχύλουΣυνθέτης: Παναγιώτης...

Αυστηρώς Κατάλληλο

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο...

Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024-2030 «Μια Ελλάδα με Όλους για Όλους»

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση...