Home Μουσική Wishbone Ash & Gary Moore, δύο θρύλοι του ροκ, σαββατόβραδο 21/5 στο Gagarin
Μουσική

Wishbone Ash & Gary Moore, δύο θρύλοι του ροκ, σαββατόβραδο 21/5 στο Gagarin

Το προπατορικό μας αμάρτημα, το Ροκ δηλαδή, οδηγεί το Σάββατο το βράδυ, στις 21 Μαΐου σε μία συναρπαστική συνύπαρξη στη σκηνή του Gagarin.

O Martin Turner, ιδρυτής, τραγουδιστής και αυθεντικός ηγέτης των θρύλων της παγκόσμιας ροκ σκηνής Wishbone Ash επιστρέφει για να μας παρουσιάσει, ατόφιο, ολόκληρο, το αξεπέραστο αριστούργημα, μνημείο της classic rock δισκογραφίας, “ARGUS” γιορτάζοντας την 50η του επέτειο σε ένα πανηγυρικό Wishbone Ash “Best of” παρέα με το πιο φανατικό κοινό του!

Όλες οι μελωδίες τους που επηρέασαν όλο το φάσμα του ροκ (από τους Thin Lizzy έως τους Iron Maiden!!!) και έκαναν το “ARGUS” ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά rock άλμπουμ όλων των εποχών παγκοσμίως, θα ακουστούν ζωντανά από τον κύριο δημιουργό του “ARGUS” (και όχι μόνο…), τον “πολύ” Martin Turner και την all-star band του.

Μία μπάντα που αποτελείται από δύο Ε ΞΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΟΥΣ κιθαρίστες, τους Danny Wilson και Misha Nikolic, μαζί με έναν στοιβαρό ντράμερ, τον Tim Brown, η οποία στις προηγούμενες εμφανίσεις τους στην Ελλάδα άφησε μάλλον με ανοιχτό στόμα το φιλοθέαμον ροκ κοινό

Για του λόγου το αληθές, πάρτε μία γεύση!

Μαζί τους, αυτήν την ονειρική βραδιά, μέλη της original Gary Moore band ft. Billy Merziotis, για να μας ταξιδέψουν με τις blues/rock μελωδίες του Ιρλανδού “θεού” της κιθάρας, στο συμπλήρωμα των 70 ετών από τη γέννηση του!

 “Still Got The Blues”, “Empty Rooms”, “Parisienne Walkways”, “Don’t Believe A Word”, “Separate Ways”, “Oh Pretty Woman”, “Since I Met You Baby”, είναι μερικοί από τους ύμνους που θα ακουστούν το Σάββατο 21  Μαΐου από τους: Vic Martin (Keyboards), Pete Rees (Bass), Graham Walker (Drums), Billy Merziotis (guitar, vocals), and Irene Movia (backing vocals).

Τελειώνοντας, οφείλουμε να σημειώσουμε ένα επιπλέον εχέγγυο για την επιτυχία της συναυλίας: είναι οι διοργανωτές της, η Rockin’ the Blues Events και ο Σίμος Παυλίδης, με πολλά χιλιόμετρα στο συναυλιακό ροκ γίγνεσθαι και με συνεχόμενα sold out στη ροκ σκηνή της πόλης (και όχι μόνο)!

Ραντεβού λοιπόν στο Gagarin (Λιοσίων 205), σε αυτή τη γιορτή της μουσικής για να απολαύσουμε μαζί τους ζωντανούς θρύλους της rock/blues μουσικής.

Say “Hello” to Martin Turner

The King will come!

Related Articles

«BLUES CONNOISSEURS» – ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ TRIO

«BLUES CONNOISSEURS» – ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ TRIO Blues with a (Swing) Feeling στο...

Aναζωπυρώστε τον εσωτερικό σας εναλλακτικό Rock ‘N Roll εαυτό

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024, στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής Club Live Stage,...

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024 Independent Annual Rock Summer Festival PRESS RELEASE...

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉ CLUB LIVE STAGE | COSMIC SHADOWS| THE BLACK TABASCO| TOM YOSI

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, οι Rock ‘N Rollers Cosmic Shadows, με...