Home Talk of The Town Περνάνε καλά τα «γαλάζια παιδιά»
Talk of The TownΑυτοδιοίκησηΕν ΔήμωΈχω φωνήΝέα της ΠόληςΧαλάνδρι

Περνάνε καλά τα «γαλάζια παιδιά»

Στις 28 Ιουνίου η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Χαλανδρίου (εν μέσω άτυπης προεκλογικής περιόδου) πραγματοποίησε ημερίδα (για περιορισμένους-εκλεκτούς καλεσμένους) με θέμα «Η εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών & η γυναικεία Επιχειρηματικότητα Πυλώνες Ανάπτυξης της Εθνικης Οικονομίας κατά την τελευταία 3ετία» σε πολυχώρο εκδηλώσεων, με ομιλητές τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη και τον βουλευτή Βορείου Τομέα κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη λήξη της εκδήλωσης έσπευσε να υπερθεματίσει, ως προς την επιτυχία της εκδήλωσης και την εξαίρετη παρουσία των ομιλητών, με την ακόλουθη ανακοίνωση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ακολουθώντας πιστά το ρητό «αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει».
Προσπερνώντας τα μέρη του κειμένου στα οποία παραλείπονται οι τόνοι, δεχόμενη ότι το σωστό γραπτό είναι απόρροια του διακατεχόμενου σεβασμού για τον αναγνώστη που προορίζεται, μένω στη φράση: «μας κάνει να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει πλαίσιο ώστε οι γυναίκες να έχουν ενθάρρυνση, κίνητρα και ίσες ευκαιρίες» που όπως αναφέρεται, τονίστηκε από τους ομιλητές. Λέξεις που χρησιμοποιούνται χωρίς φειδώ και παράλληλα δημιουργούν εύλογη απορία για την πρόθεση, από αυτούς που πρέπει να έχουν σχέδιο και όχι απλά ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ, ειδικά μετά από 3 έτη διακυβέρνησης της χώρας. Μικροπράγματα για τη σύνθεση lifestyle glamorous layout φωτογραφιών, που σε κάνει να νιώθεις λαθρεπιβάτης κουπονοκυνηγός στον τόπο του κάποτε.
Εκλεκτά μέλη της Ν.Δ πήραν μέρος στην εκδήλωση και “απόλαυσαν” το coktail party, παρουσίες και απουσίες έδωσαν στίγμα για τα μελλούμενα και δη για το «τι μέλλει γενέσθαι» στα τοπικά του δήμου Χαλανδρίου. Η Κρίστη Αγαπητού και ο Χάρης Ρώμας φαίνεται να είχαν την τιμητική τους καθώς ο φωτογραφικός φακός τους αποθανατίζει πέριξ του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος φαίνεται να τους παραχωρεί το βήμα, αφήνοντας τις φήμες για συνεργασία των δύο τους να οργιάζουν, άλλωστε ο Ρώμας επίσημα δεν έχει ανακοινώσει συνδυασμό παρά μόνο άτυπα την πρόθεση να διεκδικήσει τον δήμο Χαλανδρίου. Στην αντίπερα όχθη, η απουσία του Μάνου Κρανίδη, επίσης «γαλάζιου παιδιού», δίνει ηχηρό στίγμα για τις πιέσεις που ασκεί το κόμμα της ΝΔ για ύπαρξη κοινής συνεργασίας με μπλε χρίσμα. Ο ίδιος φαίνεται να απέχει από την μικροπολιτική και να παραμένει πιστός στην πολιτική πεποίθηση του δημοτικού συμβούλου του & συμβούλου στρατηγικής και επικοινωνίας Γιώργου Θέου, ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να αποχρωματιστεί, να αποκτήσει ενότητα και κοινό δόγμα προς όφελος του δημότη, με επίκεντρο τις συνθέσεις και όχι τις άσκοπες διαιρέσεις που εξυπηρετούν ιδιοτελείς προσωπικές επιδιώξεις.
Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Δημήτρης Μητροπάνος «Βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο»

Η πόλη ανάβει τα φώτα της και φιλοξενεί άγνωστες ιστορίες για τον...

Νέοι Δημοτικοί χώροι Δωρεάν Στάθμευσης στο Γαλάτσι

Η διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι...

ΤΟ ΣΚΛΑΒΙ- Ένα θεατρικό αριστούργημα της Ξένιας Καλογεροπούλου έρχεται από την Εφηβική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Το θεατρικό αριστούργημα της Ξένιας Καλογεροπούλου έρχεται από την Εφηβική Θεατρική Ομάδα...