Home Ωροσκόπιο Εβδομαδιαίες προβλέψεις (11-16/7)
Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (11-16/7)

Κριός

Κριέ, πολλοί τομείς της ζωής σου ευνοούνται αυτόν τον καιρό, όπως είναι τα ταξίδια, οι συναλλαγές με το εξωτερικό, οι ανοιχτοί ορίζοντες, η ανοιχτή σκέψη, αλλά και οι βαθύτερες επιθυμίες σου που ξαφνικά έρχονται στην επιφάνεια για να τις επεξεργαστείς. Απόλαυσε αυτές τις συγκυρίες.

Αισθηματικά

Μια νέα σχέση ή συνεργασία, αλλά και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο ή μια εμπειρία θα συμβάλλει στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι. Όλα αυτά τα ενδεχόμενα σε γεμίζουν ενέργεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά. Είναι απαραίτητο να προσέχεις τα έξοδα αυτό το διάστημα και να είσαι καλά οργανωμένος.

Ταύρος

Ταύρε, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό. Θα είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και ενέργεια για να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Θες να έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά αυτές δεν έρχονται μόνες τους. Πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις προκειμένου η ζωή σου να αλλάξει, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε λίγη παραπάνω σημασία στα οικονομικά σου αυτές τις ημέρες, ειδικά σε αυτά που μοιράζεσαι με τρίτους, όπως συμβόλαια ή ενοικιαστήρια. Κάθε οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεσαι με άλλους θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

                                                                                Δίδυμοι

Δίδυμε, ο Άρης βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες αποκαλύπτονται και μυστικά ίσως έρχονται στην επιφάνεια. Η διάθεσή σου μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όμως.

Αισθηματικά

Η ψυχολογία σου αυτές τις μέρες, έχει τα πάνω της και τα κάτω. Ψάχνεις από κάπου να πιαστείς για να μπορέσεις να δεις την ελπίδα στον ορίζοντα. Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου ζήτα βοήθεια από άτομα που ξέρεις πως νοιάζονται για σένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καμία μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη, γι΄ αυτό κι εσύ προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα άγχη της μιας στην επόμενη. Ξεκίνα κάθε πρωί με ενέργεια και ό,τι σου παρουσιαστεί αντιμετώπισέ το με ωριμότητα.

Καρκίνος

Καρκίνε, γενικότερα φαίνεται ότι διευρύνονται οι ορίζοντές σου και σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν και νέοι άνθρωποι και συνεργάτες που ίσως γνωρίζεις, αλλά και νέα μέρη που επισκέπτεσαι και κάποιες εμπειρίες.

Αισθηματικά

Ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις φιλικές σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να γίνουν νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί αυτές τις μέρες να νιώθεις την ανάγκη να έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες, λόγω ασυνεννοησίας, αλλά μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Πάρε ανάσες και όλα θα φτιάξουν. Δεν χρειάζεται να απαντάς σε ό,τι σου λένε για να σε προβοκάρουν.

Λέων

Λέων, όσο καλύτερα οργανώνεις την καθημερινότητά σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Επίσης, όταν δίνεσαι με πάθος σε κάτι νέο, αυτό από μόνο του είναι το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αισθηματικά

Άσε ελεύθερη την παιδικότητά σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο απλά. Μην υπεραναλύεις κάθε λεπτομέρεια, γιατί έτσι το μόνο που κάνεις είναι να μην απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Η δουλειά θα είναι αρκετή αλλά θα διανύσεις και μία πολύ παραγωγική περίοδο.

Παρθένος

Παρθένε, ο Άρης βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και θα σε παρακινεί να ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου και να δεις με περισσότερο διευρυμένη αντίληψη ορισμένα ζητήματα. Είναι πιθανό να οργανώσεις και ένα ταξίδι.

Αισθηματικά

Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι έτσι όπως θα την ήθελες και αυτό σου προκαλεί ένταση. Αν είσαι σε σχέση καλό θα ήταν να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού μια λύση στα όσα σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αισθάνεσαι πως μια συνεργασία σου δεν σε καλύπτει πια και αντί να σε κάνει να θες να γίνεσαι καλύτερος, σε κάνει να θες να εγκαταλείψεις το πρότζεκτ. Ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα ή να δοκιμάσεις έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια.

Ζυγός

Ζυγέ, ετοιμάσου να δεις και μια περισσότερο κοινωνική όψη της καθημερινότητάς σου, που θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα λειτουργήσει πολύ ανανεωτικά. 

Αισθηματικά

Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο να έρθεις σε επαφή με την φύση και θα δεις πόσο θα την εκτιμήσεις. Μια βόλτα σε ένα κοντινό πάρκο, αλλά ακόμα και μερικά νέα λουλούδια στο μπαλκόνι, θα λειτουργήσουν πολύ ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Η ζωή στην πόλη μπορεί να σε αποδιοργανωσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και φαίνεται ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά αυτό το διάστημα και ειδικά με τις οικονομικές συμφωνίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, όταν αποφασίζεις να αφήσεις κομμάτια του παρελθόντος πίσω και να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει να δείχνεις ιδιαίτερη προσοχή στις νέες συνεργασίες. Χρησιμοποίησε τη λογική και μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε κατευθύνει.

Αισθηματικά

Ο Άρης βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν και νέες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υπάρχει μια να επανέλθουν συνεργάτες ή συνεργασίες από το παρελθόν και να συνεχίσεις πρότζεκτ που είχες αφήσει μισοτελειωμένα.

Τοξότης

Τοξότη, είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, να κάνεις την ανασκόπησή σου και να αξιολογήσεις τους στόχους σου. Ίσως να μην αξίζουν όλοι την προσπάθεια που καταβάλεις.

Αισθηματικά

Ίσως δεις κάποια πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό να είναι ευχάριστο για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα. Δεν μπορείς να βάζεις όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά. Φαίνεται ότι θα διανύσεις μια πολύ παραγωγική περίοδο, αλλά και ότι θα πιεστείς λίγο, για αυτό πρέπει να είσαι πολύ οργανωμένος.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, παρά τις όποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο σήμερα μπορεί να έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται ή να ξανασυζητηθούν κάποιες παλαιότερες συμφωνίες – προς όφελός σου.

Αισθηματικά

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η περίοδος της ζωής σου προσφέρεται για να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις, να εξετάσεις θέματα του παρελθόντος ή για να επιστρέψουν πρόσωπα και συνεργασίες. ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Άρης βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την κατοικία και την οικογένεια. Φαίνεται ότι έχεις ένα νέο εγχείρημα στο μυαλό σου και ότι ίσως θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Είναι πιθανό να έρθεις περισσότερο κοντά με φιλικά πρόσωπα, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανανεωθεί η αισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό βγάλε τις παρωπίδες και δες τι κινείται γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως θα έχεις εξελίξεις με ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή και στον επαγγελματικό τομέα, γιατί και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Έχε λοιπόν, τα ραντάρ σου ανοιχτά.

Ιχθύς

Ιχθύ, ο Άρης βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις γνωριμίες και τις συμφωνίες. Καλό θα ήταν όμως να μην βιάζεσαι να μιλάς αυτήν την περίοδο, ούτε να βγάζεις συμπεράσματα.

Αισθηματικά

Αρχίζεις και έρχεσαι περισσότερο κοντά στα συναισθήματά σου, αλλά και σε οικογενειακά πρόσωπα ή πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά για σένα. Δεν είναι πάντα κακό να δείχνεις και την ευάλωτη πλευρά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι σχέσεις αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, είτε είναι συναισθηματικές, είτε είναι συνεργασίες και φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να προκύψουν νέες ή να επαναπροσδιοριστούν ήδη υπάρχουσες.

Πηγή: zwdiasimera

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (3-10/7)

 Κριός Κριέ, αν αισθάνεσαι ότι όλα σε πιέζουν και οι γύρω σου...

Βρες το παγωτό σου, μέσα από το ζώδιό σου!

Ποιο είναι το παγωτό που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο; ΚριόςΟ παρορμητικός Κριός...

Τα ζώδια τις Απόκριες: Ποιές στολές τους ταιριάζουν; Πώς θα περάσουν

Οι Απόκριες έφτασαν… Πώς θα διασκεδάσουν τα 12 ζώδια και ποια είναι...

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΑ ΖΩΔΙΑ (ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ)

Αν έχεις βρεθεί να μιλάς με τον τοίχο, η λογική να φλερτάρει...