Home Lifestyle Χάρης Ρώμας: Δεν έχουμε Δικαίωμα να εκμεταλλευόμαστε ανθρώπους και δη από θέσεις εξουσίας
LifestyleΧαλάνδρι

Χάρης Ρώμας: Δεν έχουμε Δικαίωμα να εκμεταλλευόμαστε ανθρώπους και δη από θέσεις εξουσίας

Στο Breakfast@star και στην Λιλή Πυράκη, μίλησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας. Με αφορμή την υπόθεση του Γεωργούλη κρατώντας τις αποστάσεις που επιβάλλεται σε τέτοιου είδους θέματα, έθιξε την διπλή ευθύνη που έχουν άνθρωποι που έτυχε να έχουν μία κάποια «εξουσία». Με σαφείς θέσεις, έκανε ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καμία μορφή εκμετάλλευσης και ότι η κακοποίηση από αιρετά πρόσωπα είναι κακούργημα που πρέπει να τιμωρείται με ακόμα μεγαλύτερη ποινή. Ευθύνη και χρέος έναντι των πολιτών πρέπει να είναι η αρχή όσων επιλέγουν να ασχοληθούν με την πολιτική ή να βρεθούν σε θέση κάποιας μορφής εξουσίας.

Ο Χάρης Ρώμας έχει δείξει στην πορεία του στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και στην Αυτοδιοικητική του πορεία ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, ότι είναι πλάι στα θύματα και ουδέποτε με οιοδήποτε τρόπο αφήνει χώρο σε θύτες, ακόμα και όταν είναι αδερφικοί του φίλοι. Οι εκπτώσεις είναι για τα μαγαζιά, όχι για τις ανθρώπινες ψυχές.

Related Articles

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024 Independent Annual Rock Summer Festival PRESS RELEASE...

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉ CLUB LIVE STAGE | COSMIC SHADOWS| THE BLACK TABASCO| TOM YOSI

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, οι Rock ‘N Rollers Cosmic Shadows, με...

Αυστηρώς Κατάλληλο

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο...