Home Αυτοδιοίκηση Τα θέματα της ασφάλειας και προστασίας του πολίτη έθιξε ο Μάνος Κρανίδης
ΑυτοδιοίκησηΕν ΔήμωΧαλάνδρι

Τα θέματα της ασφάλειας και προστασίας του πολίτη έθιξε ο Μάνος Κρανίδης

Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου Μάνου Κρανίδη με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου κ. Κραβαρίτη για θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη

Με τον διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου κ. Ιωάννη Κραβαρίτη, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Επικεφαλής και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023” Μάνος Κρανίδης, μαζί με τους συνυποψηφίους της δημοτικής μας παράταξης, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Αντωνιάδη και τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Τσεβά.

Μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα καθημερινότητας, ασφάλειας και προστασίας του πολίτη. Η παράταξη μας έχει θέσει τα θέματα της ασφάλειας και της προστασίας του πολίτη, ζητήματα μεγάλης κοινωνικής ανάγκης, σε υψηλή προτεραιότητα. Ως υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση έχουμε προτείνει και στηρίξει σημαντικές σχετικές παρεμβάσεις όπως η ανάγκη καλύτερης αστυνόμευσης στις γειτονίες και η ενίσχυση της Δημοτικής αστυνομίας που παρέλειψε χαρακτηριστικά η Δημοτική Αρχή τα τελευταία 9 έτη. Στην συζήτηση διαπιστώθηκε επίσης η ανάγκη για συντονισμένη, αμοιβαία και ωφέλιμη συνεργασία του Δήμου με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Χαλάνδρι μας.

Με την ουσιαστική παρουσία και δράση μας, πάντα με γνώμονα ένα καλύτερο Χαλάνδρι, σεβόμαστε την μεγάλη και διευρυνόμενη υποστήριξη των συμπολιτών μας. Σκοπός μας ένας Ορίζοντας με καλύτερη προοπτική για το Χαλάνδρι μας, πέρα από τις δράσεις εύκολου εντυπωσιασμού, τις λογικές θεαθήναι και τις αποδοκιμασμένες νοοτροπίες του παρελθόντος. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε καλύτερα για όλους και όλες.

*Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...