Home Κοινωνία Απινιδωτές στα σχολεία και τα αθλητικά κέντρα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού
ΚοινωνίαΦιλοθέη-Ψυχικό

Απινιδωτές στα σχολεία και τα αθλητικά κέντρα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού

Ανακοίνωση Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Μια σημαντική εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού  και ειδικότερα στα γραφεία της εταιρείας Papapostolou  Healthcare Technologies η οποία  στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, προσέφερε 7 απινιδωτές, 7 οξύμετρα και 7 πιεσόμετρα για τα ιατρεία των Δημοσίων Σχολείων μας και τα Αθλητικά Κέντρα.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης ευχαρίστησε την εταιρεία Παπαποστόλου Ν.ΑΕ, τονίζοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την ευγενική χειρονομίας σας  προς τα δημόσια  σχολεία αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, στο πλαίσιο της Kοινωvικής σας Eυθύνης, που φαίνεται πως αποτελεί και  κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας της Παπαποστόλου Ν. ΑΕ  ως ενεργού  μέλους της τοπικής μας κοινωνίας , του προαστίου μας».

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε με θερμά λόγια ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Παπαποστόλου Ν. ΑΕ κ. Σωτήρης Χριστογιάννης ο οποίος κατά την ομιλία του επεσήμανε: «Είμαστε υπερήφανοι για την σημερινή προσφορά η οποία βεβαίως θα συνεχιστεί με γνώμονα την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη, στο άμεσο μέλλον όπου χρειάζονται απινιδωτές η αλλα μηχανήματα πρόληψης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γαλάνη και το επιτελείο του που από την πρώτη στιγμή συνέβαλαν με αποτελεσματικό συντονισμό στην ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας για το καλό των συμπολιτών μας».

Μια σύντομη παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων και της προσήλωσής της εταιρείας που κλείνει 110 χρόνια στην υπηρεσία της υγείας, εκπαιδεύοντας το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό της χώρας, έκανε  ο  Γενικός  Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. κ. Θανάσης  Παπαποστόλου: «Οι απινιδωτές που προσφέρουμε σήμερα, εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας με στόχο  την προληπτική ιατρική αφού όπου υπάρχουν, μπορούν σε στιγμές κινδύνου να σώσουν ζωές συνανθρώπων μας.

Στην ίδια κατεύθυνση δίνουμε έμφαση σε μηχανήματα τηλεϊατρικής για την επίβλεψη  ασθενών με χρόνιες παθήσεις από μακριά».

Οι απινιδωτές παραδόθηκαν στους  Διευθυντές του Λυκείου Νέου Ψυχικού  κ. Διονύσιο Τσάγκλα, κα Ελένη Μουρδουκούτα, Φιλοθέης κ. Πέτρο Ματζάκο, κ. Μιχάλη Κατσιμπάρδη και την υποδιευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Νέου Ψυχικού κα  Πλέσσα.

Επίσης παρέλαβαν απινιδωτές οξύμετρα και πιεσόμετρα από τον Ο.Κ.Α.Π.Α, η Πρόεδρος κα Σοφία Βυθούλκα και ο Προϊστάμενος του τμήματος Πολιτιστικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων κ. Συμεών Σκουτέρης,  ο κ. Ιωάννης Μισθολόγλου ως εκπρόσωπος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης» και ο κ. Παναγόπουλος ως εκπρόσωπος της Α.Ε.Ψ.

Οι απινιδωτές θα πάνε στα σχολεία: 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού, 1ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού, ΓΕΛ Ψυχικού και ΓΕΛ Φιλοθεης. Και οι άλλοι 3, ένας στο Αθλητικό κέντρο Νέου Ψυχικού, ένα στο στάδιο Φιλοθεης και ένα στην Α.ΕΨ.

Υπεύθυνη για τον συντονισμό της εκδήλωσης από την ομάδα του Δημάρχου ,  ήταν η κα Λία Αποστολάκη ενώ παρέστη η διοικητής της Αστυνομίας Ψυχικού κα Βασιλική Βαμβάτσικου.

Related Articles

Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024-2030 «Μια Ελλάδα με Όλους για Όλους»

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση...

ΟΠΕΚΑ -δωρεάν βιβλία και εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις

Δωρεάν βιβλία και δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις για 130.000 και 32.500 δικαιούχους αντίστοιχα, μοιράζει φέτος ο ΟΠΕΚΑ, στο πλαίσιο...

Νέοι Δημοτικοί χώροι Δωρεάν Στάθμευσης στο Γαλάτσι

Η διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι...