Home Αυτοδιοίκηση Χ. ΡΩΜΑΣ: Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ
ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΧαλάνδρι

Χ. ΡΩΜΑΣ: Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ

Επίσκεψη στο Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π-Ν.Υ Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας πραγματοποίησε ο Χάρης Ρώμας- Επικεφαλής της Παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως» κι έδραξε την ευκαιρία να μοιραστεί μηνύματα που δίνουν θάρρος και δύναμη.

Η Ανακοίνωση του Κ.Ρώμα

Το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ συνάντησε ένα κομμάτι αληθινού φωτός στην δομή Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π-Ν.Υ Χαλανδρίου που φιλοξενεί άτομα με νοητική υστέρηση (είτε ως διημέρευση είτε ως στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης) και διαπιστώθηκε, ότι είναι απόλυτα «φωτεινός» ο τρόπος που φροντίζονται αυτά τα άτομα.

Πράγματι, αληθινή φροντίδα και σεβασμός είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την προσπάθεια της Λουίζας Μαρτίνη και του Δρ. Όμηρου Εμμανουηλίδη που μαζί με τους επιλεγμένους συνεργάτες τους προσφέρουν σημαντικό επιστημονικό και θεάρεστο έργο.

Συμφωνήσαμε ότι, μελλοντικά, έχουμε να κάνουμε μαζί πολλά για να καταστήσουμε το Χαλάνδρι τόπο απόλυτου σεβασμού για τα άτομα με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας.

Αφού κατά την περιήγησή μας στους χώρους της δομής θαυμάσαμε έναν αυθεντικό πίνακα του τεράστιου Γιάννη Τσαρούχη (που απεικονίζει έναν νέο με νοητική υστέρηση), σταθήκαμε σε ένα κολάζ που εικονίζει ένα πουλί σε κλαδί και έχει γραμμένη την μαγική φράση:

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ, που θα πει ότι πρέπει να μαθαίνουμε να στηριζόμαστε όσο περισσότερο γίνεται στον εαυτό μας.

Χάρης Ρώμας

Επικεφαλής του Δημοτικού συνδυασμού:

«ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ»

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Related Articles

Πρoστατευμένο: Πρώην κήρυκες αρετής νυν ρουσφετολόγοι

Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...