Home Αυτοδιοίκηση Δε συμμετέχουμε και δεν μας εκφράζουν ανούσιοι παραγοντισμοί που ανήκουν στο παρελθόν
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Δε συμμετέχουμε και δεν μας εκφράζουν ανούσιοι παραγοντισμοί που ανήκουν στο παρελθόν

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης, με την πολιτική ορθότητα που τον χαρακτηρίζει αναφέρεται στην αποχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου του, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι συνεχίζει μόνο με αυτούς που ασπάζονται τις ίδιες ιδέες και αρχές.

Η ανακοίνωση

«Η δημοτική μας ομάδα δυναμώνει σημαντικά και ανανεώνεται σταθερά, με γνώμονα μόνο το δημοτικό συμφέρον και το γενικό καλό των συμπολιτών του Δήμου μας. Από αυτούς πηγάζει η ενέργεια μας και μαζί τους συνεχίζουμε καθημερινά την ουσιαστική δράση μας στις γειτονιές του Χαλανδρίου. H δημοτική ομάδα μας έχει διευρυνθεί σημαντικά με νέα άξια μέλη, εθελοντές και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με ουσιαστική και συνεχή παρουσία στο Χαλάνδρι μας. Τα σημερινά προβλήματα της πόλης είναι επείγοντα και πολλά. Για το λόγο αυτό απαιτείται η πλήρης εστίαση των δυνάμεων μας με σκοπό την άμεση και ουσιαστική λύση τους. Δεν συμμετέχουμε και δεν μας εκφράζουν αναίτιοι και ανούσιοι παραγοντισμοί, που ανήκουν στο παρελθόν.

Για τη Δημοτική ομάδα μας και για τον Ορίζοντα ενός διαρκώς καλύτερου Χαλανδρίου, κομβικό ρόλο παίζουν: το δημόσιο συμφέρον, το ουσιαστικό αποτέλεσμα, η αξιοπιστία, η κοινή λογική, το μέτρο άριστον, η πολιτική ευγένεια, η τοπική ομοθυμία και η σύνθεση δυνάμεων.

το δημόσιο συμφέρον, το ουσιαστικό αποτέλεσμα, η αξιοπιστία, η κοινή λογική, το μέτρο άριστον, η πολιτική ευγένεια, η τοπική ομοθυμία και η σύνθεση δυνάμεων.

Αυτή είναι η φιλοσοφία με την οποία οικοδομούμε, ως ρεύμα πολιτών και Δημοτική ομάδα, το μοναδικό αποτελεσματικό πόλο συσπείρωσης μιας εναλλακτικής άξιας διοίκησης του Δήμου και με αυτή ζητάμε τη μαζική στήριξη των συμπολιτών μας και τη λαϊκή εντολή διοίκησης του Δήμου μας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με σκοπό την σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Χαλάνδρι»

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...