Home Νέα της Πόλης Οι πόλεις είναι οι άνθρωποι τους «Bravo»
Νέα της ΠόληςΧαλάνδρι

Οι πόλεις είναι οι άνθρωποι τους «Bravo»

Πολιτισμικός αρωγός ο Δήμος Χαλανδρίου σε μία γιορτή ενότητας κι ευγενούς άμιλλας. Το ιδεώδες του αθλητισμού πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη εκδήλωση δρώμενων στο Χαλάνδρι «Bravo».

Οι πόλεις είναι οι άνθρωποί τους

Σ. Ρούσσος

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση μιας γιορτής που ένωσε το Χαλάνδρι, επειδή «όλοι μαζί μπορούμε αλλιώς».

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής, ευχαρίστησε όλους/ες όσοι/ες συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και υποστήριξε ότι το «Χαλάνδρι Bravo» ενισχύει την κουλτούρα της ευγενούς άμιλλας και προσελκύει στον αθλητισμό ακόμα περισσότερους μικρούς και μεγάλους.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης δήλωσε

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε την Αθλητική γιορτή «Bravo» του Δήμου Χαλανδρίου. Μια ημέρα με πολλά δρώμενα και αθλητικές εκδηλώσεις που θαυμάσαμε και βραβεύσαμε εξαίρετους αθλητές όλων των ηλικιών, νέους και νέες του Δήμου μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές , του γονείς, τα αθλητικά σωματεία και τους διοργανωτές, για την ευγενή άμιλλα, το ομαδικό πνεύμα, τη θέληση και τον σεβασμό που χαρακτήρισαν μια ημέρα γεμάτη αγώνες και χαρές. Είναι υποχρέωση κάθε διοίκησης να παρέχει πρόσβαση σε αθλητικά προγράμματα στο σύνολο των δημοτών της και να μεριμνά για την δημιουργία νέων, και την σταθερή αναβάθμιση των υφιστάμενων, αθλητικών υποδομών και γηπέδων. Δεδομένων της πνευματικής, ψυχικής και σωματικής ωφέλειας της άσκησης, η εκπόνηση όλο και περισσότερων αθλητικών προγραμμάτων και δράσεων είναι διαρκής προτεραιότητα για εμάς. Άλλωστε πολλές προτάσεις της δημοτικής ομάδας μας την 4ετία που τελειώνει, για τη διευκόλυνση άθλησης όλων και περισσότερων αδύναμων συνδημοτών μας, υιοθετήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Στο νέο πρόγραμμα μας για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 η στήριξη του μαζικού αθλητισμού και η άμεση αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών είναι κομβικά. Καλή δύναμη!

Οι πόλεις είναι οι Άνθρωποί τους

Πηγή Φωτογραφιών

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...