Home Βριλήσσια Σε πανικό ο Βαφειάδης;
ΒριλήσσιαΝέα της Πόλης

Σε πανικό ο Βαφειάδης;

Σε ηγετική αδυναμία φαίνεται να βρίσκεται ο μεταβατικός Δήμαρχος Βριλησσίων Κωσταντίνος Βαφειάδης. Οι κινήσεις του δηλώνουν πανικό, φέρεται σα να βρίσκεται σε φοβική θέση έναντι των «ισχυρών». Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ως μεταβατικός δήμαρχος έδειξε πόση σημασία έχει για εκείνον η σταθεροποίησή του ως επικεφαλής της διοικούσας παράταξης, αντικαταστώντας μάλιστα ενεργά μέλη από θέσεις εμπιστοσύνης όπως είχαν οριστεί από τον εκλεγμένο δήμαρχο Ξένιο Μανιατογιάννη.

Με ενέργειες που δείχνουν παραγοντιστική και αναχρονιστική πολιτική και σε καμία περίπτωση συνοχή, τοπική ομοθυμία, πνεύμα συνεργασίας και δημοτικό συμφέρον, αποφασίστηκε «εν μια νυκτί», να αντικατασταθεί η πρόεδρος «Βούλα Λάμπρου Αρσένη» καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η Αυτοδιοίκηση των τελευταίων 9 ετών έχει προτάξει την κοινωνική πολιτική με τεράστιο και άκρως ωφέλιμο έργο στο σύνολο των δημοτών, πίσω από το οποίο υπάρχει ένα όνομα «Βούλα Λάμπρου Αρσένη». Οι δημότες δε, θεωρούν την ενέργεια αυτή ως απόγειο αχαριστίας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και όσων ψήφισαν την πρόταση δείχνοντας αγνώμονες στο πρόσωπο της «επί έτη άμισθης Αντιδημάρχου».

Την αδικαιολόγητη απόφασή του ο μεταβατικός Δήμαρχος, θέλησε να επισφραγίσει, με την «χωρίς ευχαριστώ» δήλωσή του. Αγνοώντας ότι εκπροσωπεί τους πολίτες και στην Αυτοδιοίκηση σημασία έχουν τα πρόσωπα και η προσφορά τους και όχι το γίγνεσθαι γύρω από προσωπικές αγκυλώσεις. Το προσωπικό συμφέρον όπως εκδηλώνεται οδηγεί την διοικούσα παράταξη σε αδιέξοδο αφήνοντας τον δρόμο της Διοίκησης ανοιχτό για τους συνδυασμούς της κ.Αρσένη και του κ.Πισιμίση.

Οι ευθύνες για την ολισθηρή κατάσταση στη διοίκηση των Βριλησσίων βαρύνουν και τον κ. Ξένιο Μανιατογιάννη, που στη διεκδίκηση ανώτερων αξιωμάτων δεν ολοκλήρωσε την τετραετία, με αποτέλεσμα τα «παρατράγουδα του βεζίρη». Ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτησή του στα ανωτέρω ζητήματα.

Το έργο στην πράξη που έχει αφήσει παρακαταθήκη η Υποψήφια Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής του συνδυασμού Πορεία Ευθύνης Βούλα Αρσένη Λάμπρου δεν αποδομείται από την οιανδήποτε σκοπιμότητα.

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

Δημήτρης Μητροπάνος «Βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο»

Η πόλη ανάβει τα φώτα της και φιλοξενεί άγνωστες ιστορίες για τον...

Νέοι Δημοτικοί χώροι Δωρεάν Στάθμευσης στο Γαλάτσι

Η διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι...