Home Κοινωνία Απογείωση στην τιμή των ενοικίων-Ανάλυση
Κοινωνία

Απογείωση στην τιμή των ενοικίων-Ανάλυση

Στο πλατό του contra channel βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης προκειμένου να συμμετάσχει στο μείζον και πολύ σοβαρό θέμα που αφορά στο κόστος στέγασης. Ως πολιτικός μηχανικός έχει προειδοποιήσει και αναφέρει πολλάκις το σοβαρό θέμα που καταστά αδύνατη την εύρεση κατοικίας. Ανέφερε δε, τα 200.000 κενά ακίνητα που θα πρέπει να παρθούν μέτρα ώστε να διατεθούν στην αγορά και να καλυπτεί η ζήτηση με αποτέλεσμα η προσφορά να γίνει ανταγωνιστική. Συμπλήρωσε ακόμα ότι πρέπει να αξιοποιηθούν και τα ακίνητα του δημοσίου.

Αναλυτικά ο σχολιασμός του κ. Κρανίδη, για τα ακίνητα, την πρόβλεψη για την πτώση της αγοράς κατοικιών, τη βραχυχρόνια μίσθωση, τα κενά ακίνητα, τα προβλήματα του εξοικονομώ και του προγράμματος πρώτης στέγης για τους νέους καθώς και προτάσεις για ενίσχυση των νοικοκυριών. Η διεθνής ζήτηση και τα διαθέσιμα εισοδήματα των Ελλήνων δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος.

Related Articles

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή στο συνεδριακό κέντρο Μεταμόρφωσης

Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο του εθελοντικού...

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Βριλήσσια

Κάθε χρόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικότερα, από τον Ιούλιο έως...

Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024-2030 «Μια Ελλάδα με Όλους για Όλους»

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση...

ΟΠΕΚΑ -δωρεάν βιβλία και εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις

Δωρεάν βιβλία και δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις για 130.000 και 32.500 δικαιούχους αντίστοιχα, μοιράζει φέτος ο ΟΠΕΚΑ, στο πλαίσιο...