Home Νέα της Πόλης Δεν είμαι εγώ η Λογική- Παράσταση Θρίαμβος από την Αργώ
Νέα της ΠόληςΧαλάνδρι

Δεν είμαι εγώ η Λογική- Παράσταση Θρίαμβος από την Αργώ

Η Αργώ πλέει με ένα καράβι γεμάτο πολιτισμό και γνώση. Ίσως, και χρησιμοποιώ αυτή την ταπεινή λέξη όπως ταπεινά είναι τα μέλη του πληρώματος, ίσως λοιπόν ο πιο ενεργός και δημιουργικός πολιτιστικός σύλλογος. Μια χρονιά γεμάτη δράσεις που προσφέρουν καλλιέργεια πνεύματος. Εκδηλώσεις που γίνονται σκέψη και δημιουργούν ένα πολιτισμικό υπόβαθρο που κάθε εχέφρων το αναγνωρίζει.

Η Θεατρική ομάδα της Αργούς, σε μία παράσταση που αποδεικνύεται, ότι ο ερασιτεχνισμός, όταν έχει μεράκι δημιουργεί ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Είδαμε στιγμές, σκέψεις και πράξεις της καθημερινότητας να καθρεπτίζονται πάνω στους ηθοποιούς και να μας κάνουν να γελάμε, να αυτοσαρκαζόμαστε, να στοχαζόμαστε.

Μετά το πέρας της επιτυχούς παράστασης ο σύλλογος ευχαρίστησε με την ακόλουθη ανακοίνωση, όλους όσους στηρίζουν και τιμούν με την παρουσία τους τις δράσεις. Δυστυχώς συνέπεσε με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα αρκετοί αιρετοί που βρίσκονται πάντα στο πλάι της Αργώ, να παραμένουν στα καθήκοντά τους.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Την καινούργια και πολύ διασκεδαστική θεατρική παράσταση με το έργο «Δεν είναι εγώ Ή η λογική» του Γρηγ. Ξενόπουλου, παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 28 Ιουνίου, η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ», σε σκηνοθεσία – διδασκαλία Ιωάννας Μπακαλάκου, γεμίζοντας για ακόμη μια φορά το θέατρο της Ρεματιάς.

Η πολυπληθής Θεατρική Ομάδα παρουσίασε μια υψηλού επιπέδου παράσταση, μια τρίπρακτη κωμωδία με εξαιρετικές ερμηνείες, τραγούδι, χορό και εφευρετικότητα στις σκηνές, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο καταχειροκρότησε με ενθουσιασμό όλους τους συντελεστές.

Το θερμό χειροκρότημα από την αρχή έως το τέλος και το άφθονο πηγαίο γέλιο που πρόσφερε η παράσταση, ήταν η καλύτερη επιβράβευση και επιβεβαίωση της επιτυχίας του έργου και της αγάπης που απολαμβάνει αυτή η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα, η οποία προετοίμαζε εξαντλητικά αυτό το έργο επί μήνες, δίνοντας τους καλύτερους εαυτούς τους.

Η Θεατρική Ομάδα που διαπρέπει επί χρόνια παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα πολλών Δήμων, με διακρίσεις σε Φεστιβάλ και πανελλήνιους διαγωνισμούς, έχει δημιουργήσει πια στη διαδρομή της εκατοντάδες πιστούς φίλους που παρακολουθούν, τιμούν και στηρίζουν κάθε φορά τις νέες προσπάθειές της.

Έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Καίτη Σιούτη, Μαριάννα Μανταγάρη, Σοφία Λιπαντετζόγλου, Ζιμνάχερ Γκαμπριέλε, Ανδρέας Ζηρογιάννης, Αντώνης Δημητριάδης, Αλέξης Καϊμάκης, Μάξιμος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Λούσης, Θεοδώρα Λευκιμμιάτη, Νίκος Μέτζας, Δήμητρα Χαλαυτή, Αποστολία Ευθυμίου, Καϊματζόγλου Βικτώρια-Ίρις.

Σκηνοθεσία/διδασκαλία /προσαρμογή/μουσική επιμέλεια: Ιωάννα Μπακαλάκου 

Την παράσταση παρακολούθησαν ο πρώην Δήμαρχος και πρόεδρος του ΣΒΑΠ κύριος Γιώργος Κουράσης, η κυρία Κρίστη Αγαπητού δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγαπάμε το Χαλάνδρι”, οι κυρίες Πόπη Κρανίδη, Πόπη Φασίτσα και Σούλα Μάζη πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ επίσης με την παρουσία του μας τίμησε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης κύριος Θωμάς Μπακαλάκος.

Εκτός από τις φωτογραφίες που επισυνάπτονται περισσότερες διαθέσιμες εδώ

Σας ευχαριστούμε!

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...