Home Lifestyle Η ηθοποιός Στέλλα Λυμπερόπουλου σε ένα κείμενο από καρδιάς για τον Χάρη Ρώμα
Lifestyle

Η ηθοποιός Στέλλα Λυμπερόπουλου σε ένα κείμενο από καρδιάς για τον Χάρη Ρώμα

Μια φωτογραφία έκανε την ηθοποιό Στέλλα Λυμπεροπούλου να θέλει να δημοσιοποιήσει τις σκέψεις και τα αισθήματά της. Σε ένα κείμενο που η συγκίνηση ξεχειλίζει αναφέρεται στη σχέση και την εκτίμηση που έχει στο Χάρη Ρώμα και ενίσταται σε όποια αρνητική αναφορά στον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλανδρίου.

Στέλλα Λυμπεροπούλου:

«Κοιτώ τη φωτογραφία από την περιοδεία στη λαϊκή αγορά, στο κεντρικό Χαλάνδρι, με αυτή την ευπρεπέστατη κυρία, που η ομορφιά της και η λάμψη της δεν κρύφτηκαν πίσω από τις ρυτίδες. Με αυθορμητισμό, ευγένεια και βαθιά συγκίνηση, η κυρία αυτή πλησίασε τον Χάρη Ρώμα. Τα όμορφα λόγια της για τον ηθοποιό της καρδιάς της, οι ευχές της για την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου και τα δάκρυα που ανάβλυζαν από τα καταγάλανα μάτια της, με έκαναν να την πλησιάσω. Να την πάρω αγκαλιά, να ακούσω τις ιστορίες της για το Χαλάνδρι, αλλά και για το χωριό της, στη Φθιώτιδα.

Γύρισα και κοίταξα τον κ. Ρώμα, τον Χάρη όλων μας. Έλαμπε! Μου λέει: «Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να προσφέρουμε χαρά, ώστε να ελαφρύνουμε τα βάρη που κουβαλούν. Πρόσφεραν μια ζωή, είναι η σειρά μας να τους προσφέρουμε τώρα».

Υπήρξα μαθήτρια του κ. Ρώμα στην Υποκριτική και επειδή τον πιστεύω σε ό,τι κάνει, συντάχτηκα στο πλευρό του για ένα αναμορφωμένο, υπέροχο Χαλάνδρι. Συντάχτηκα με το όραμά του!

O κ. Ρώμας δεν είναι μόνο ο Πώποτας ή η Κατακουζήνα ή ο Δάγκας ή ο διευθυντής του Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου. Δεν είναι απλώς ο άνθρωπος που έφτιαξε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, που συντροφεύουν και ψυχαγωγούν κάθε σπίτι. Είναι αυτός που, εκτός της ψυχαγωγίας, μέσα από το έργο του, πέρασε μεγάλα κοινωνικά μηνύματα. Θυμάμαι στη μαθητική παρέλαση, στην πλατεία του Χαλανδρίου, τότε που μία κυρία, γύρω στα 40, τον πλησίασε και του είπε: «Καμαρώνω τον γιο μου, χάρη σε εσένα ο πατέρας μου -λάτρης του “καφέ της Χαράς”-αποφάσισε να με στηρίξει, ώστε να μπορέσω να μεγαλώσω το παιδί μου άγαμη».

Ο Χάρης έχει φως και το μεταλαμπαδεύει, έχει αγάπη και την προσφέρει, έχει σχέδια και τα υλοποιεί. Οι δημότες του Χαλανδρίου το νιώθουν, το εκφράζουν σε κάθε του σταθμό, φωνάζοντας: «Γεια σου δήμαρχε!». Γνωρίζουν ότι είναι ο μόνος που μπορεί να λύσει τα προβλήματα και τις χρόνιες παθογένειες του Χαλανδρίου, διατηρώντας μια ισορροπία και αντιπροσωπεύοντας όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως, όπως το έπραξε και ως καλλιτέχνης.

Επειδή τον ξέρω, θέλω να βροντοφωνάξω τη βαθιά ηθική του, αλλά ο ίδιος κάποτε μου είπε, ότι ο πραγματικά ηθικός δε βροντοφωνάζει το ήθος του!».

Related Articles

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024 Independent Annual Rock Summer Festival PRESS RELEASE...

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉ CLUB LIVE STAGE | COSMIC SHADOWS| THE BLACK TABASCO| TOM YOSI

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, οι Rock ‘N Rollers Cosmic Shadows, με...

Αυστηρώς Κατάλληλο

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο...

«Νέα Σελήνη» του Ραφαήλ Μιχαηλίδη

Ο Ραφαήλ Μιχαηλίδης παρουσίαζει τη «Νέα Σελήνη», το νέο του ποπ-ροκ τραγούδι...