Home Αυτοδιοίκηση Η Ασφάλεια των δημοτών είναι ύψιστης προτεραιότητας
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Η Ασφάλεια των δημοτών είναι ύψιστης προτεραιότητας

Καλεσμένος στην Εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA, βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα της ασφάλειας των δημοτών και την βούλησή του, να κοστολογήσει ένα πρόγραμμα ιδιωτικής φύλαξης στις γειτονιές του Χαλανδρίου προκειμένου να αποφευχθούν οι διαρρήξεις των οποίων ο αριθμός βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Επεσήμανε τη σημαντικότητα του αισθήματος της ασφάλειας όλων των κατοίκων. Σκοπός είναι η πλήρης ανταποδοτικότητα μέσω των υπηρεσιών που θα παρέχονται στους δημότες.

Ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Χαλάνδρι στο Φως σε ανάρτησή του στο FB, ανέφερε

«Σκοπεύω να μετατρέψω το Χαλάνδρι σε Δήμο «Μεγάλου Πολιτισμού». Το σχέδιο χωρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες. Πρώτος είναι ο Πολιτισμός της Καθημερινότητας. Δεύτερος είναι ο Πολιτισμός των Σχέσεων, πρόγραμμα που δεν έχω δει παρόμοιό του στο εξωτερικό. Και τρίτον ο Πολιτισμός των Τεχνών, στις οποίες άλλωστε έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και για αυτό θα προσπαθήσω να κάνω Διεθνές Φεστιβάλ στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου».

Αναλυτικά από το mega:

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, Χάρης Ρώμας μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Σχετικά με τις πυρκαγιές και το ρόλο της αυτοδιοίκησης σε αυτές μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

«Υπάρχει αυτή την στιγμή ένας πόλεμος σε όλο τον Μεσογειακό Νότο κι αυτό δεν πρέπει να το παραβλέπουμε. Γίνεται η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αλλά πάντα υπάρχει το περιθώριο και για περισσότερη προετοιμασία από όλες τις μεριές και την κεντρική κυβέρνηση, αλλά κι από την πλευρά της αυτοδιοίκησης».

Ειδικά για τον ρόλο που θα πρέπει να επιτελέσουν οι δήμοι για την αντιμετώπιση του ζητήματος των πυρκαγιών ανέφερε ο κ. Ρώμας: «Θα δώσω πολύ μεγάλη σημασία στην πρόληψη. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοδιοίκησης το θέμα της πολιτικής προστασίας».

Η τουριστική κίνηση στην Κρήτη

Αναφορικά με την τουριστική κίνηση της Κρήτης μίλησε ο Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων Κρήτης.

«Η Κρήτη έχει αρκετή κίνηση, αλλά υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα δωμάτια. Σας καλώ όλους να ψάξετε στο Διαδίκτυο να βρείτε προσφορές».

Σε σχέση με τα επίπεδα του τουρισμού πέρυσι, μάλιστα υπάρχει μία μικρή αύξηση, έκανε την εκτίμηση ο κ. Βλατάκης.

Ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας είπε ότι θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Κεφαλονιά κι ανέφερε ότι κι εκεί η πληρότητα είναι σε υψηλά επίπεδα καθώς με δυσκολία βρήκε κατάλυμα.

Δήμος Χαλανδρίου: «Δήμος Μεγάλου Πολιτισμού»

Καταλήγοντας, ο κ. Ρώμας περιέγραψε ποιες είναι οι επιδιώξεις που έχει ως υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Χαλανδρίου.

«Έχω εκπονήσει το σχέδιο ”Δήμος Μεγάλου Πολιτισμού”, χωρίζοντας τον πολιτισμό σε τρεις μεγάλες μεγάλους άξονες: πολιτισμός της καθημερινότητας, ο πολιτισμός των σχέσεων και ο πολιτισμός των Τεχνών».

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...