Home Lifestyle Η Μαρία Κορινθίου και ο Χάρης Ρώμας μιλούν για τον Γ.Πατούλη
LifestyleΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Η Μαρία Κορινθίου και ο Χάρης Ρώμας μιλούν για τον Γ.Πατούλη

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου απόσυρε την υποψηφιότητά της στην περιφέρεια Αττικής με την ακόλουθη ανάρτηση:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.
Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του Γιώργου Πατούλη και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του «αγκάλιασε» επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών.

Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της, την ιστορία τις και κατ ´επέκταση και τον πολιτισμό της.

Μία φωνούλα που θα βοηθούσε με τον τρόπο της, στην εξέλιξη αυτού με πολλή αγάπη.
Όλα αυτά τα χρόνια σαν καλλιτέχνης έχω επιλέξει να πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις.
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και την στήριξη σας.

Το Μαράκι σας ❤️»

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, ηθοποιός και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, αποδεικνύει στους ελάχιστους που δεν το γνωρίζουν, ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή στέκει βράχος. Δεν είναι από αυτούς που όταν εξελίσσεται «ανθρωποφαγία» κάθεται παρατηρητής. Είναι σύνηθες και στο χώρο της πολιτικής οι άνθρωποι να είναι «αγνώμονες» και να προσπαθούν με κάθε τρόπο, ακόμα και με αήθεις πρακτικές, να επωφεληθούν από τις εξελίξεις. Ο κ.Ρώμας με ανάρτηση του, δείχνει ότι απέχει παρασάγγας τέτοιων πολιτικών προσεγγίσεων. Η αδηφαγία δεν πρέπει να γίνει κανόνας.

Η ανακοίνωση:

«Η απόφαση του Γιώργου Πατούλη, του πάνω από όλα φίλου μου Γιώργου, να αποσυρθεί από την αυτοδιοικητική κούρσα για να μην δημιουργήσει αντάρτικο μέτωπο ενάντια στην παράταξη που τιμά και στηρίζει χρόνια, αποδεικνύει ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία.

Για το ατόπημα του ζεϊμπέκικου που χορεύτηκε την εντελώς λάθος στιγμή απολογήθηκε και δεν υπάρχει περίπτωση να διαγράψω μία γνωριμία σαράντα χρόνων για αυτό το λόγο.

Ούτε θα επιτρέψω να διεξάγεται μπροστά μου αυτό το ανάλγητο: «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».

Πολλά θα ειπωθούν από καλοθελητές αλλά συμβουλεύω, τουλάχιστον τους συνοδοιπόρους μου στην Περιφέρεια Αττικής επί της τετραετίας διοίκησης Πατούλη ,να μην δείξουν ίχνος αχαριστίας.

Να τον ευχαριστήσουν ολόψυχα για την ευκαιρία που μας έδωσε, ειδικά σε όσους είχαμε θεσμικούς ρόλους μεγάλων ευθυνών.

Δίπλα στον Γιώργο είδα και έμαθα τι σημαίνει να παράγεις αδιάκοπα κοινωφελές έργο, τι σημαίνει δρω για το κοινό καλό.

Το λέω και το εννοώ.

Θα πρέπει να έχει πολύ ισχυρές αποδείξεις κάποιος για να με κάνει να αλλάξω γνώμη για την αξιοσύνη αυτού του πολιτικού άντρα.

Εύχομαι καλή τύχη στην συνέχεια της πορείας του που αποκλείεται να μην είναι δημιουργική και συγκινημένος αυτή την στιγμή που γράφω την ανάρτηση στέλνω την αγάπη μου για μία ακόμη φορά!»

Related Articles

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...

Δημήτρης Μητροπάνος «Βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο»

Η πόλη ανάβει τα φώτα της και φιλοξενεί άγνωστες ιστορίες για τον...

Νέοι Δημοτικοί χώροι Δωρεάν Στάθμευσης στο Γαλάτσι

Η διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι...