Home Αυτοδιοίκηση Ο Βαγγέλης Γαλάνης συντάσσεται με τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου
ΑυτοδιοίκησηΠεντέλη

Ο Βαγγέλης Γαλάνης συντάσσεται με τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, με τον συνδυασμό « Δημοκρατική Συνεργασία – Μπροστά Μαζί», ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Βαγγέλη Γαλάνη. Η συνεχής παρουσία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου σε θέματα που αφορούν την πόλη, η εθελοντική δράση του και η αγάπη του για το μέρος που γεννήθηκε και ζει, θεωρείται ότι είναι ένα δυνατό χαρτί για την παράταξη που διεκδικεί τον δήμο.

Η Ανακοίνωση της συνεργασίας:

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου:  Ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας σηματοδοτεί η συμμετοχή ενός νέου ανθρώπου, σαν τον Βαγγέλη Γαλάνη, στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συνεργασίας. 

Μεγάλωσε και ζει, όπως και οι πρόγονοί του (γένος Καπράλου) στην Πεντέλη. Η αγάπη του για το Πεντελικό βουνό  είναι  έκδηλη  και αδιαμφισβήτητη. Τα τελευταία 16 χρόνια  εργάζεται ως production engineer  στην Veridos Ματσούκης.  Έχει  ολοκληρώσει τα μαθήματά  του σαν εκπαιδευτής  σκύλων και έχει υπάρξει  πρωταθλητής εκθέσεων μορφολογίας (σκύλων). Όντας  ενεργός  πολίτης και έχοντας  ανεπτυγμένη την φιλανθρωπική και φιλοζωική  του δραστηριότητα, με ενέργειές  του, παρακίνησε τους συμπολίτες μας σε αρκετές εθελοντικές  δράσεις. Ο Βαγγέλης εντυπωσιάζει με την προσήλωσή του στο στόχο, τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, το συνεργατικό και ομαδικό του πνεύμα (βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του), τη πίστη του για τη νίκη  και τη μαχητικότητά του.

Κλείνοντας την ανακοίνωση, ανάφερε χαρακτηριστικά «Βαγγέλη νοιώθω σιγουριά μαζί σου. Πάμε μαζί. Πάμε μπροστά».

Βαγγέλης Γαλάνης: Πάντα είχα την άποψη πως οι ομάδες κερδίζουν και από σήμερα θέλω να προσφέρω και εγώ τις γνώσεις μου σε αυτή την ομάδα. Μετά την ένωση του Λευτέρη Κοντουλάκου και του συνδυασμού Μπροστά Μαζί, όπου μετέχω πολύ καιρό , με τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και την Δημοκρατική Συνεργασία, θεωρώ πως η πόλη μας είναι πολύ κοντά στο να αλλάξει όραμα και προοπτική. Ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου είναι έμπειρος  αυτοδιοικητικός, με γνώσεις στα ευρωπαϊκά προγράμματα, που έχει ανάγκη ο Δήμος μας, αλλά έχει και ένα άλλο προσόν, ακούει τους νέους και τις ιδέες τους και δίνει λύσεις. Σε αυτή την ομάδα, λοιπόν, και μέσα από την εθελοντική και φιλοζωική μου δράση δίνω το παρόν για να κάνουμε τον Δήμο Πεντέλης την πόλη που μας αξίζει.

Ο Λευτέρης Κοντουλάκος σημείωσε:

Με τον Βαγγέλη μας συνδέει στενή οικογενειακή φιλία αλλά και πολλές εθελοντικές δράσεις, βάζει το εμείς μπροστά από το εγώ. Είμαι σίγουρος Βαγγέλη μου πως και με την δική σου παρουσία θα γίνει επιτέλους πράξη στο Δήμο Πεντέλης, ένα από τα όνειρά μας, η παιδική χαρά για σκύλους. Συνεχίζουμε Μπροστά Μαζί με Δημοκρατική Συνεργασία για την αλλαγή σελίδας στην πόλη μας.

Related Articles

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

Νέοι Δημοτικοί χώροι Δωρεάν Στάθμευσης στο Γαλάτσι

Η διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι...

Εγκαίνια του Νέου Οικογενειακού Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στον Βύρωνα, 15 Μαίου 2024

Ο Δήμος Βύρωνα, προσκαλεί την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:00 στα Εγκαίνια του Νέου Οικογενειακού...