Home Lifestyle Ο Χάρης Ρώμας ρίχνει το tik tok
LifestyleΑυτοδιοίκησηΕπικαιρότητα

Ο Χάρης Ρώμας ρίχνει το tik tok

O Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας, έβαλε παλτό και έπαιξε στο tik tok. Ο πολυπράγμων αιρετός και ηθοποιός έχει δείξει, ότι εκτός των πρωτότυπων ιδεών που επιτυγχάνει να κάνει πράξη, ξέρει να επικοινωνεί, να προσφέρει γέλιο, προβληματισμό και γνώση σε όποια ηλικία και αν απευθύνεται.

Με αφορμή την κλιματική αλλαγή, σαρκάζει τα κακώς κείμενα που έζησαν οι Χαλανδραίοι στην επέλαση του χιονιά το 2022, όταν η διοίκηση του δήμου, άφησε κυριολεκτικά στην τύχη τους, τους κατοίκους, με τους δρόμους να ανοίγουν σταδιακά μετά από τρεις μέρες αποκλεισμού.

https://vm.tiktok.com/ZGJgAaNu1/

Αξιοσημείωτο δε, στο Σ.Ο.Π.Π (Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας), που είχε πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10:00 το πρωί, όταν ήδη το χιόνι έκλεινε τους δρόμους και η κυκλοφορία στην Κ. Βάρναλη γινόταν σχεδόν αδύνατη, ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ανέφερε:

Συμεών Ρούσσος:

«Εμάς το μεγάλο μας πρόβλημα θα είναι στο Πάτημα Χαλανδρίου και στο Πάτημα 1 και στο Πάτημα 2.
Έχουμε έξω τα μηχανήματα και τις αλατιέρες και τα GCB κλπ και την εργολαβία αλλά φαίνεται ότι, ό,τι πέφτει μένει. Οπότε θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Επάρκεια υπάρχει των μέσων, θα δούμε».

Ανέφερε επίσης, ότι προσπαθούν με μηχανήματα του δήμου να κρατήσουν ανοιχτή τη Λ.Πεντέλης, η οποία είναι αρμοδιότητα της Περιφέρεια και συνεχίζει λέγοντας:

«Αν έχετε δυνατότητα έχει καλώς αλλιώς θα προσπαθήσουμε εμείς με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το δικό μας οδικό δίκτυο βέβαια, όπως έγινε και πέρυσι.
Αυτά, την καλημέρα μου και καλή δύναμη
».

Η Πρόεδρος του ΣΟΠΠ, Λουκία Κεφαλογιάννη ενημερώνει τον δήμαρχο, ότι τα μηχανήματα έχουν μπλοκάρει από τα αυτοκίνητα των πολιτών, που δεν μπορούν να προχωρήσουν (άραγε γιατί, συμπληρώνουμε εμείς, μήπως επειδή πρόβλημα έβλεπε ο δήμαρχος μόνο στο Πάτημα;). Παράλληλα ο κος Χαχλάκης, ενημερώνει τον Δήμαρχο Χαλανδρίου, ότι από την Πεντέλη έρχεται εκχιονιστικό μηχάνημα για να βοηθήσει στο πάτημα.

Το χείριστο δε κομμάτι του αποκλεισμού των κατοίκων, είναι η «εργαλειοποίηση» ανθρώπων που υπέφεραν, από παραλείψεις των ιθύνοντων. Υπερθεμάτισαν σε ηρωικές τις αυτονόητες πράξεις πολιτικής προστασίας, όταν η διοίκηση του δήμου εξασφάλισε κάποια δωμάτια σε ξενοδοχείο, για να φιλοξενηθούν μερικές ευπαθείς οικογένειες, που παρέμειναν μέρες χωρίς ρεύμα. Όπως είχαμε αναφέρει και τότε, οι οικογένειες που υπέφεραν, ακόμα και από έλλειψη τροφίμων ή φαρμάκων βρίσκονταν σε κάθε γειτονιά, εκεί οι δημότες έδωσαν τα χέρια αθόρυβα και βοήθησαν τους συνανθρώπους τους. Αρκετοί εξ αυτών, άνοιξαν μόνοι δρόμους βγαίνοντας με φτυάρια ή νοικιάζοντας μηχανήματα. Υπήρχαν μέσα σε αυτούς και αιρετοί που βοήθησαν με κάθε μέσο, αλλά ποτέ δεν το διαφήμισαν ως κάτι πέραν του αυτονόητου. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο κ. Ρώμας.

Οι followers του κ. Ρώμα θεωρούν δεδομένη την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου και ότι όλα τα κακώς γενόμενα θα είναι παρελθόν, όταν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, έχοντας δείξει την ικανότητα να οργανώνει μεγάλες ομάδες και να φέρνει εις πέρας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ας ελπίσουμε ως τότε, να μην κάνει καμία έκπληξη «η κλιματική αλλαγή», σημειώνει φίλος του ηθοποιού.

Related Articles

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024 Independent Annual Rock Summer Festival PRESS RELEASE...

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉ CLUB LIVE STAGE | COSMIC SHADOWS| THE BLACK TABASCO| TOM YOSI

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, οι Rock ‘N Rollers Cosmic Shadows, με...

ΟΠΕΡΑ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ” του Π.Καρούσου 

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» (PROMETHEUS BOUND) Μια όπερα βασισμένη στην τραγωδία του ΑισχύλουΣυνθέτης: Παναγιώτης...

Αυστηρώς Κατάλληλο

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο...