Home Βριλήσσια Βούλα Αρσένη: Με ψέματα δεν κερδίζουμε εκλογές ούτε την εύνοια του κόσμου.
Βριλήσσια

Βούλα Αρσένη: Με ψέματα δεν κερδίζουμε εκλογές ούτε την εύνοια του κόσμου.

Η Υποψήφια δήμαρχος Βριλησσίων και Επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης» Βούλα Αρσένη, η οποία έχει ισχυρή κοινωνικό έργο στα Βριλήσσια, απαντά σε όσα ειπώθηκαν από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του και του απευθύνει ερωτήματα ουσίας.

Η Ανακοίνωση

«Άκουσα με προσοχή την συνέντευξη του επικεφαλής της Νέας Πνοής κ.Πισιμίση, στον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Βριλήσσιων επί εποχής Ιωαννίδη, κ.Φανιδη στο alert tv.

Τα μόνα που αξίζει να σχολιαστούν, είναι

Η διευκρίνιση που οφείλει να κάνει ο κ.Πισιμίσης όταν επικαλείται ότι έχει ήδη κάνει ευρείες συνεργασίες παρατάξεων για την διοίκηση την επόμενη μέρα των εκλογών .Ποιες είναι αυτές λοιπόν; να τις μάθουμε κ εμείς.

Κάποιος που ξεκινάει την συνέντευξη του επικαλούμενος την αυτοδιοικητική αξίωση, δεν συνεχίζει με την απόλυτη ισοπέδωση των πάντων (έργων υποδομής που έγιναν , τα εμβληματικά έργα παρακαταθήκη για τον δήμο που αποκτήθηκαν, τα προγράμματα ανακύκλωσης για την διαμόρφωση περιβαντολογικής κουλτούρας, η διεκδίκηση επιχορηγήσεων κ κονδυλίων ΕΣΠΑ, αλλά και η ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής (ενδεικτικά αναφέρω τα βρεφικά τμήματα, τον παιδικό νέο σταθμό, την πρόσληψη προσωπικού 22 ατόμων στον ΟΚΠΑ για τους παιδικούς, τα δημοτικά ιατρεία με συνταγογράφηση μέσω ΗΔΙΚΑ για όλους κ.α, ) των τελευταίων 9 ετών στον δήμο μας.

Κυρίως δε την αποπληρωμή του χρέους της δικής τους θητείας της Νέας Πνοής στην οποία ήταν Αντιδήμαρχος, ύψους 4 εκατομμυρίων, τα αντιπλημμυρικά έργα στα βόρεια Βριλήσσια, η κάλυψη κατά 90% της πόλης με δυνατότητα σύνδεσης με φυσικό αέριο, η αναβάθμιση φωτισμού με led σε όλη την πόλη και πολλά άλλα που δεν έχει το δικαίωμα να μηδενίζει, διότι οι πολίτες έχουν αντίληψη.

Ποια εποικοδομητική αντιπολιτευτική πολιτική επικαλείται ότι έκανε στα δημοτικά συμβούλια όταν καταψήφιζαν τα πάντα που είχαν σχέση με την λειτουργία ενός Δήμου; (λόγω πολιτικής άποψης, όπως επικαλέστηκε στο δημοτικό συμβούλιο ουκ ολίγες φορές στην ερώτηση μου γιατί καταψηφίζει μισθοδοσίες προσωπικού κ λειτουργικά έξοδα παιδικών σταθμών κλπ. στην διάθεση σας τα πρακτικά)

Με ψέματα δεν κερδίζουμε εκλογές ούτε την εύνοια του κόσμου. Δεν καθιστά ειλικρινή την σχέση του με την κοινωνία, με την οποία θέλει να αναπτύξει ειλικρινή σχέση όπως αναφέρει. Εμφανή τα σημάδια αλαζονείας και υποκρισίας.

Κακή η αρχή που κάνετε».

Related Articles

Ξεκινάνε οι εγγραφές για το θερινό πρόγραμα απασχόλησης παιδιών στο δήμο Βριλησσίων

Από 15 έως 24 Μαΐου 2024 οι αιτήσεις εγγραφής στο θερινό πρόγραμμα...

Κάλεσμα συστράτευσης από την Βούλα Αρσένη

Με αφορμή την δήλωση του κ. Ντινόπουλου περί απόσυρσης της υποψηφιότητας του...

Kαταγγελία για παράνομη χωματερή στα όρια Βριλησσίων-Χαλανδρίου

Καταγγελία για «παράνομη χωματερή», στάλθηκε στο https://vrilissianews.gr/ από κατοίκους της περιοχής. Όπως...

Σε πανικό ο Βαφειάδης;

Σε ηγετική αδυναμία φαίνεται να βρίσκεται ο μεταβατικός Δήμαρχος Βριλησσίων Κωσταντίνος Βαφειάδης....