Home Αυτοδιοίκηση Βασίλης Διαμαντής «Αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός»
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Βασίλης Διαμαντής «Αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός»

Η απόφαση να συμπαραταχθώ με τον Χάρη Ρώμα και την ομάδα του δεν χρειάστηκε καθόλου σκέψη. Έχοντας ως οδηγό την πλούσια εμπειρία και το αξιοσημείωτο έργο του Χάρη στην τοπική αυτοδιοίκηση,  είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διαχείρισης της κοινότητας του Χαλανδρίου για την επόμενη (τουλάχιστον) πενταετία. Η ομάδα μας διαθέτει άξια στελέχη, ολοκληρωμένο πρόγραμμα, τεχνογνωσία, όρεξη και μεράκι ώστε να μεταμορφώσει το Χαλάνδρι της επόμενης δεκαετίας, σε μία πόλη, βιώσιμη, συμπεριληπτική και περισσότερο φιλική για τις οικογένειες που την κατοικούν.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Χαλάνδρι στο Φως» θέτω την εμπειρία μου και την αφοσίωσή μου στην υπηρεσία των δημοτών μας. Είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να τους ακούσουμε για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία το πρόγραμμά μας. Στην προσπάθεια που θα κάνουμε δεν περισσεύει κανείς. Απεναντίας, επιθυμούμε να συνδιαμορφώσουμε συλλογικά το περιβάλλον της κοινότητάς μας μέσα στο οποίο ζούμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε εμείς, οι σύζυγοι και τα παιδιά μας. Οι φίλοι μας και οι δημότες μας. Όπως λέει και το σλόγκαν μας, να εργαστούμε για ένα Χαλάνδρι στο Φως.

Βιογραφικό:

Διαμαντής Βασίλης

ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΣ

MSc-MBA

H ενασχόλησή μου με το μπάσκετ, ήδη από τα παιδικά μου χρόνια, με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πως η ενότητα του “Αθλητισμού” είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για την βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης μας και εν γένει της πολιτείας μας. Ως πολίτης και ως πρώην αθλητής, με ενδιαφέρει η πόλη μας να αναπτύξει τις απαραίτητες υποδομές και τις δυνατότητες ώστε να προσελκύσει στον αθλητισμό περισσότερους ανθρώπους (και δη νέους). Αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός, συνιστά στάση ζωής και ισοδυναμεί με ευζωία.

Αποτελεί τιμή για εμένα να αγωνιστώ στην “πρώτη γραμμή”, με επικεφαλής τον Χάρη Ρώμα, προκειμένου να οικοδομήσουμε μαζί το Χαλάνδρι της νέας εποχής.

Ο Βασίλης Διαμαντής γεννήθηκε το 1981 και ζει στο Χαλάνδρι. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε Δημόσια Υγιεινή και κατέχει δύο μεταπτυχιακά διπλώματα. Το πρώτο στον τομέα της Χημείας – Τεχνολογίας Περιβάλλοντος και το δεύτερο στη Διοίκηση (ΜΒΑ). Από το 1989 και τα εννιά του χρόνια παίζει ερασιτεχνικά μπάσκετ. Σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο της Δημόσιας Υγείας. Είναι διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, με αντικείμενο τις εργαστηριακές αναλύσεις υδάτων και περιβαλλοντικών εφαρμογών.

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...