Home Αυτοδιοίκηση Γεωργία Κατσιμίχα «με καθαρή και φωτεινή ψυχή»
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Γεωργία Κατσιμίχα «με καθαρή και φωτεινή ψυχή»

Ακολουθώ τον Χάρη Ρώμα εθελοντικά, γιατί έχει έναν ισχυρό συντελεστή ανορθοδοξίας στο χαρακτήρα του, που αντί να αντιστέκεται στην ανανέωση τη συμβολίζει. Η καθαρή και φωτεινή του ψυχή, καθώς και η αποτελεσματικότητά του με οτιδήποτε καταπιάνεται, είναι οι λόγοι που η σκέψη να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος έγινε πράξη.

Κατσιμίχα Γεωργία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Κατοικώ και εργάζομαι στο Χαλάνδρι ως δασκάλα τα τελευταία 18 χρόνια. Είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κάτοχος πτυχίου Κλασικού Τραγουδιού, Μονωδίας με σπουδες στο ATHENAEUM ωδείο, Μαρία Καλλας. Έχω εργαστεί ως μαία για 10 χρόνια στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Πρωτοστάτησα για τη τροποποίηση του νομοσχεδίου στη κρυοσυντήρηση ωαρίων στις παντρεμένες και διαζευγμένες γυναίκες. Υπέρμαχος της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, ακολουθώ τον Χάρη Ρώμα εθελοντικά, γιατί έχει ένα ισχυρό συντελεστή ανορθοδοξίας στο χαρακτήρα του, που αντί να αντιστέκεται στην ανανέωση την συμβολίζει.

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...