Home Αυτοδιοίκηση Γιώργος Σαμούχος «να αναβαθμιστεί το επίπεδο του δήμου»
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Γιώργος Σαμούχος «να αναβαθμιστεί το επίπεδο του δήμου»

Ανέκαθεν θαύμαζα τον κ.Ρώμα ως ηθοποιό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και στιχουργό. Για χρόνια τον συναντούσα στα καταστήματα της κοινής μας γειτονιάς. Πριν δύο έτη, ενημερώθηκα από έναν καλό φίλο, για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης μας. Ανέφερε δε, και την εξαιρετική του δουλειά στην Περιφέρεια Αττικής ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μου είπε για τα ανιδιοτελή του κίνητρα και για το ότι είναι μοναδική ευκαιρία, να αναβαθμιστεί το επίπεδο του δήμου, που ταλαιπωρείται για δεκαετίες από σειρά αποτυχημένων διοικήσεων.

Στην συνέχεια, γνωρίζοντας τον κο Ρώμα, βεβαίωσα την αρχική μου εκτίμηση σε εκείνον και διαπίστωσα ότι τα αναφερθέντα ισχύουν στο ακέραιο!

Ο Χάρης Ρώμας είναι δοκιμασμένος στην αυτοδιοίκηση και μάλιστα στην δευτεροβάθμια. Το έργο του στην Περιφέρεια Αττικής στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού κρίνεται, κατά γενική παραδοχή, απόλυτα επιτυχημένο. Δεν αποφάσισε να διεκδικήσει την Δημαρχία στο Χαλάνδρι, ούτε για να γίνει διάσημος, ούτε για να προσποριστεί ίδιο όφελος

Ο Χάρης Ρώμας είναι βαθιά πολιτικοποιημένος αλλά όχι κομματικοποιημένος. Αυτή, πιστεύω, είναι μια συνειδητή του επιλογή, αφενός γιατί έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει τους δημότες, μακριά από σημερινές ιδεοληψίες και παλαιοκομματικές προκαταλήψεις και αφετέρου ένας δήμαρχος οφείλει να εκπροσωπεί όλους τους δημότες. Ως ανεξάρτητος μπορεί να ελέγχει και να διεκδικεί από την κεντρική διοίκηση προς όφελος της πόλης και των δημοτών.

Ο Χάρης Ρώμας έχει την εμπειρία, την γνώση και την αποφασιστικότητα να δώσει λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν και να βγάλει το Χαλάνδρι από το τέλμα. Τρανή απόδειξη η συνεργασία με καταξιωμένους τεχνοκράτες και η επιλογή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από ευρύτατα επαγγελματικά πεδία, άνθρωποι «φρέσκοι», με όρεξη για δουλειά.

Ο Χάρης Ρώμας δεν είναι ένας «επαγγελματίας» πολιτικός. Το ήθος του και η αξιοσύνη του με οδήγησαν να σταθώ πλάι του και να διεκδικήσουμε μαζί την ψήφο των πολιτών, με πρόγραμμα και όραμα για το Χαλάνδρι που θέλουμε για μας και για τα παιδιά μας.

Βιογραφικό:

Ο Γιώργος, είναι ο ορισμός του «ομαδικού παίκτη». Είναι ένας ικανότατος οδηγητής και ταυτόχρονα με διάθεση συμμετοχικότητας αγωνίζεται για κάθε τι που μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά.

Σαμούχος Γεώργιος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων με πτυχιακή εργασία στην “Θεωρία των Παιγνίων”, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από το 1991 ως Project Manager, Marketing Director και σύμβουλος CRM εφαρμογών επιχειρήσεων, τα τελευταία χρόνια ως προϊστάμενος Πιστωτικού Ελέγχου.

Έχω άριστη γνώση εφαρμογών Η/Υ και μεγάλη εμπειρία στην ορθή κατάρτιση και εκτέλεση προϋπολογισμών. Πιστεύω στην αξία του αλληλοσεβασμού και στην συνεργασία για την επίτευξη στόχων.

Είμαι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) από το 1999 και μιλάω Αγγλικά και Ισπανικά.

Η διάθεσή μου για προσφορά αποτυπώνεται στην ενεργή συμμετοχή μου σε σωματεία, εθελοντικές ομάδες και συλλόγους γονέων.

Ως Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Καράτε πιστεύω στο ιδεώδες του αθλητισμού κι έχω όραμα την πρόσβαση όλων στα οφέλη του.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...