Home Αυτοδιοίκηση ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΚΡΟΒΑΣΙΛΗ «με αληθινό και καθαρό βλέμμα»
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΚΡΟΒΑΣΙΛΗ «με αληθινό και καθαρό βλέμμα»

Η έμπνευση είναι πνοή – αέρας – αστραπή!

Το είδος του επισκέπτη που δεν έρχεται πάντα με την πρώτη πρόσκληση αλλά όταν είσαι έτοιμος να την δεχθείς.

Ο Βίκτωρ Ουγκώ έλεγε ότι έμπνευση και μεγαλοφυία  είναι το ίδιο κι εγώ τα βρήκα στο πρόσωπο του Χάρη Ρώμα. Ενός ανθρώπου οργανωτικού, προστατευτικού που σκέφτεται και εκτιμά το συνάνθρωπο κάθε ηλικίας, με αληθινό και καθαρό βλέμμα. Ηθοποιός που μπορεί να είναι πολιτικός με την έννοια του ανθρώπου που δεν υποκρίνεται αλλά με το στοιχείο της ενσυναίσθησης που μπορεί να νιώσει και να μπει στην θέση του αλλού.

Διακρίνει  τους ανθρώπους, την αξία τους, δεν φοβάται να εκτεθεί και να πει την αλήθεια. Τα τελευταία χρόνια στα μάτια της οικογένειας μου, των φίλων και γνωστών το Χαλάνδρι είναι γκρίζο και άχρωμο, γι αυτό τάχθηκα στο πλευρό του Χάρη με την αγάπη και την τόλμη του να φέρουμε το φως στο Χαλάνδρι.

Μικροβασίλη Σουρέλη-Ειρήνη

Η Ειρήνη πέραν της βαθιάς αγάπης της στο συνάνθρωπο, χαρακτηρίζεται από έντονη δοτικότητα και ομαδικό σου πνεύμα αποτελούν συστατικά επιτυχίας!

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΕΘ ΓΝΝΘΑ “ΣΩΤΗΡΙΑ”

Ονομάζομαι ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΚΡΟΒΑΣΙΛΗ – ΣΟΥΡΕΛΗ. Γεννήθηκα στη Δ. Γερμανία και κατάγομαι από την Μαυρολεύκη Δράμας. Είμαι παντρεμένη 20χρονια και έχω 2 παιδιά 15 και 13 ετών. Τα τελευταία 21 χρόνια ζω στο Χαλάνδρι. Είμαι αναπληρώτρια σε ΜΕΘ/COVID του νοσοκομείου Σωτηρία στο οποίο εργάζομαι από το 1996.Το 2016 έκανα μαθήματα στην Παθολογική Ειδικότητα του νοσοκομείου Σωτηρία. Το 2020 ήμουν καθηγήτρια στο ΔΙΕΚ του Σωτηρία. Από το 2019 εκπαιδεύτρια στην Νοσηλευτική Ειδικότητα. Το 2023 κάτοχος Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Πρόληψη και Έλεγχο Λοιμώξεων καθώς και κάτοχος ILS PROVIDER. Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό και Πανελλήνια Συνέδρια ως ομιλήτρια και με συμμετοχή σε εργασίες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό “Χαλάνδρι στο Φως”

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...