Home Αυτοδιοίκηση Ελισσάβετ Παπαδήμα «με πρωτοποριακές ιδέες»
ΑυτοδιοίκησηΕπικαιρότηταΧαλάνδρι

Ελισσάβετ Παπαδήμα «με πρωτοποριακές ιδέες»

Η γνωριμία με τον κ.Ρώμα συνδυάστηκε από ποικίλα συναισθήματα. Αρχικά μου προκάλεσε ενδιαφέρον το γεγονός, ότι ένας τόσο καταξιωμένος στο χώρο του, καλλιτέχνης και επιστήμων, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου μας. Στη συνέχεια, όταν τον γνώρισα, εντυπωσιάστηκα κυριολεκτικά από την ευφυΐα του, το αστραποβόλο βλέμμα του, τις πρωτοποριακές ιδέες του και πρωτίστως από το έντονο πάθος του να οδηγήσει πραγματικά το Χαλάνδρι μας, στο ΦΩΣ. Στο σημείο αυτό ένιωσα να συμμερίζομαι το πάθος του και το όνειρό του για το μέλλον της πόλης μας, και αποφάσισα να συμπορευθώ μαζί του στην χειμαρρώδη ανοδική πορεία του με όλες μου τις δυνάμεις και καλώ ταυτόχρονα όλους τους συμπολίτες μας, να μας ακολουθήσουν στο ταξίδι αυτό.  

Παπαδήμα Ελισσάβετ

Η ιστορία είναι το φως της αλήθειας, που ενισχύει την αντιληπτική ικανότητα και απεγκλωβίζει τους ανθρώπους από προκαταλήψεις και καλλιεργούνται ιδανικά και αξίες,

Η ομορφιά της Elisavet ενός γλυκύτατου και ικανότατου πλάσματος είναι συνδυασμός της γνώσης και της ευγένειας.

Μια ισχυρή προσωπικότητα που με μεθοδικότητα αναδεικνύει την αξία του πολιτισμού και της ιστορίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκα και κατοικώ στο Χαλάνδρι Αττικής. Αποφοίτησα από το Κλασικό τμήμα Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού και διακρίθηκα στη λογοτεχνία με το Βραβείο Λόγου και Τέχνης. Σπούδασα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ιστορίας και συνεχίζω τις Μεταπτυχιακές σπουδές μου, στην Ιστορική Έρευνα. Ομιλώ Αγγλικά και Γερμανικά. Έχω κάνει την πρακτική μου άσκηση στην Βουλή των Ελλήνων και έχω εργαστεί στον χώρο της εκπαίδευσης ως Φιλόλογος. Είχα δική μου ραδιοφωνική εκπομπή και είχα λάβει μέρος σε διοργανώσεις ελληνικών παραδοσιακών χορών. Τώρα εργάζομαι ως διοικητική υπάλληλος στο νευραλγικό τομέα της υγείας, στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Φιλοδοξώ να συμμετέχω στην ανάπτυξη του Χαλανδρίου με όλες μου τις δυνάμεις.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων, Blogger, από την εποχή που η ελεύθερη έκφραση φαινόταν κατάκτηση, φάνταζε αναφαίρετο δικαίωμα όλων που στα χρόνια φθίνει και χάνεται σε μία αρθρογραφία παπαγαλίστικη που ικανοποιεί την υποκρισία του φαίνεσθαι.

Related Articles

To Open Call για τα showcases του Athens Music Week 2024 ξεκίνησε!

Το Ανοιχτό Κάλεσμα για τα AMW showcases ξεκίνησε νωρίτερα και πιο εμπλουτισμένο...

Το Χαλάνδρι Αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Παγκόσμια Αστική Καινοτομία

Το Αδύνατο Επετεύχθη Ανάμεσα σε 274 προτάσεις από 193 πόλεις και 54...

‘Ολες οι νύχτες θα είναι του Αλέξη

«και όταν θα ρθουν οι καιροίπου θα χει σβήσει το κερί στην...

Nίκος Ανδρουλάκης: «Η ύπαιθρος πρέπει να γίνει η ευημερούσα περιοχή, στην οποία θέλεις να ζεις»

Στην θεματική εκδήλωση «Πρόληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον» στην...