Home Αυτοδιοίκηση Λεωνίδας Γραμμένος «Ισχύς εν τη ενώσει»
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Λεωνίδας Γραμμένος «Ισχύς εν τη ενώσει»

Ως ενεργοί πολίτες της ζώσας κοινωνίας, έχουμε αντιληφθεί την απαξία σε μεγάλο μέρος των δημοτών από την διοίκηση του δήμου. Η αυτοδιοίκηση, δεν πρέπει να είναι ο μικρός πυρήνας υστερόβουλων, ούτε η ευκαιρία να καρπωθούν θέσεις συστηματικά άεργοι, που εξοφθαλμούν σε προσωπικά και μόνο οφέλη. Ο Χάρης Ρώμας, εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτών, που επιθυμούν, να δούνε τον δήμο φιλικό, πρότυπο, με ανάπτυξη και ποιότητα έργων που θα αναβαθμίσουν τον δήμο μας. Ως δημότης, εργαζόμενος και πατέρας αθλήτριας παγκόσμιου επιπέδου, δηλώνω παρών, στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε έναν δήμο αντάξιο των αξιών που θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας.

Ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν, για ένα Χαλάνδρι που θα σέβεται κάθε δημότη.

Βιογραφικό:

Γραμμένος Λεωνίδας

Ο Λεωνίδας είναι ο ορισμός της φράσης «το παιδί το δικό μας», ικανός, αποτελεσματικός, μια υγιής ήρεμη δύναμη που τελεσφορεί ποιοτικά κάθε έργο που θα αναλάβει.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι κάτοικος Χαλανδρίου από το 2005, με την γυναίκα μου Μαρίνα Φακάλου και έχουμε μια κόρη την Αριάδνη. Σπούδασα τεχνικός υπολογιστών, ραδιοτηλεόραση και τηλεπικοινωνίες. Εδώ και 19 χρόνια εργάζομαι σε εταιρία τηλεπικοινωνιών με μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της ασφαλής υποστήριξης τους. Προέρχομαι απ’ το υγιές κομμάτι του συνδικαλισμού και ασχολούμαι με αυτό τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι ενεργός πολίτης και χαίρομαι όταν μπορώ να συμβάλω στις συνθήκες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου. Το ενδιαφέρον μου να ασχοληθώ με τα κοινά και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σ’ αυτές τις εκλογές, είναι για να γίνει καλύτερος ο τόπος στον οποίο μεγάλωσα, να βοηθήσω την τοπική κοινωνία να προοδεύσει κ να γίνει το Χαλάνδρι, ένα Δήμος Πολιτισμού κ αθλητισμού.

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...