Home Αυτοδιοίκηση Μαρίνα Χαλά «ειλικρίνεια και σιγουριά»
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Μαρίνα Χαλά «ειλικρίνεια και σιγουριά»

Ως μητέρα και γυναίκα περιβαλλόμενη από ευαισθησίες, σε μία δύσκολη εποχή που η βία ενισχύεται, η μισαλλοδοξία οδηγεί την πόλη μας σε ακρότητες ακόμα και μέσα στα σχολεία από προσκείμενους ιδεοληπτικούς, είδα στον κ. Ρώμα ένα βαθύ ανθρωπισμό, όρεξη και λαχτάρα να προσφέρει στον δήμο μας. Η Ειλικρίνεια του σε συνδυασμό με τη σιγουριά και το ανώτερο πνευματικό του επίπεδο, με οδήγησαν παρά τις τεράστιες υποχρεώσεις μου, να συστρατευτώ μαζί του. Για ένα Χαλάνδρι καλύτερο, για ένα Χαλάνδρι που να αξίζει στα παιδιά μας. Στον Χάρη είδα την αλλαγή που όλοι ελπίζουμε αλλά ελάχιστοι τολμούν.

Χαλά Μαρίνα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Μεγάλωσα και διαμένω στο Χαλάνδρι. Ελεύθερη Επαγγελματίας και μητέρα τριών παιδιών. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία στο Health Studio Karvela, όπου διαπίστωσα ανάγκες των συνανθρώπων μας ως προς την επικοινωνία και την καλλιέργεια του πνεύματος μέσα από την εκγύμναση του σώματος. Ως μεσίτρια και ιδιοκτήτρια επιχείρησης μίνι μάρκετ, η εξυπηρέτηση, η εύρεση λύσεων και η ικανοποίηση του πελάτη μου έχει διδάξει τη χαρά της θετικής αλληλοεπίδρασης. Ως γυναίκα εργαζόμενη και μητέρα παιδιών βασικής και μέσης εκπαίδευσης γνωρίζω τα προβλήματα και κατανοώ τις ανάγκες που υπάρχουν ώστε η πόλη μας να μετατραπεί σε φιλική και ανταποδοτική στον κάθε έναν από εμάς. Έχω διάθεση για προσφορά και γνώση για τα θέματα που ταλανίζουν την πόλη μας.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...