Home Νέα της Πόλης Μάθημα παρέα με μπουλντόζες και εργάτες
Νέα της ΠόληςΧαλάνδρι

Μάθημα παρέα με μπουλντόζες και εργάτες

Ο σωστός προγραμματισμός προς όφελος του κοινωνικού συνόλου φαίνεται ότι συνεχίζει να μην είναι το δυνατό σημείο του νυν δημάρχου. Πολλοί, δε, θεωρούν ότι η επιλογή του να γίνονται έργα όσο πιο κοντά στις δημοτικές εκλογές, δεν είναι θέμα τυχόν λανθασμένων προτεραιοτήτων αλλά γίνεται για προεκλογικό αβαντάζ (κάτι το οποίο δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε, αλλά ούτε και να αμφισβητήσουμε).

Στο 6ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου όπου 150 μαθητές και καθηγητές περίμεναν την έναρξη της σχολικής χρονιάς ως είθισται και ως πρέπει, δηλαδή με τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα το παραγωγικό λειτούργημά τους, αντί αυτού, αντίκρυσαν μία εικόνα την οποία ήδη είχαν καταγγείλει, με μπουλντόζες και εργάτες. Έμψυχο εργατικό προσωπικό εργολαβικής εταιρείας εντός της σχολικής μονάδας που φιλοξενεί τα παιδιά μας. Όπως επίσης, ο προαύλιος χώρος να είναι γεμάτος χώματα και μπάζα που καθιστά επικίνδυνη τη διέλευση.

Αν μην τι άλλο, είναι τραγικό εν μέσω φυσικών καταστροφών και σωρεία ατυχημάτων, «να ρισκάρει» η δημοτική αρχή την ακεραιότητα των μαθητών και οι δημότες να παρακολουθούν υπομένοντας μία απαράδεκτη κατάσταση.

Πρόσφατα, μέσω της σελίδας του δήμου Χαλανδρίου αναρτήθηκε και χορηγήθηκε στο FB βίντεο που δείχνει τα έργα της διοίκησης και τα χρήματα που διατέθηκαν στα σχολεία του δήμου. Εργαζόμενη σε νηπιαγωγείο της πόλης μας, βλέποντας το βίντεο, ανάφερε τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν ΑΚΟΜΑ στο σχολείο της. Η απάντηση που πήρε δυστυχώς ακολουθεί την τακτική της διοίκησης των τελευταίων 9 ετών. Αφού την αμφισβήτησαν για τις αναφορές της κάτι το οποίο δεν επετεύχθη, κατέληξαν στο ότι «οι υπηρεσίες αποφασίζουν την προτεραιοποίηση-όχι εκείνη». Η εργαζόμενη στο 5ο νηπιαγωγείο Χαλανδρίου, δεν υπέδειξε τίποτα, απλά αντέκρουσε το επιχείρημα του δημάρχου-ότι «δεν έχει σταλεί αίτημα».

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων, Blogger, από την εποχή που η ελεύθερη έκφραση φαινόταν κατάκτηση, φάνταζε αναφαίρετο δικαίωμα όλων που στα χρόνια φθίνει και χάνεται σε μία αρθρογραφία παπαγαλίστικη που ικανοποιεί την υποκρισία του φαίνεσθαι.

Related Articles

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου- Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30 μμ,...

Εορταστικές εκδηλώσεις Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού μέσα από σειρά γιορτινών δράσεων, κάνει τα Χριστούγεννα πιο...

Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης της Πόπης Κρανίδη

Την καινούρια εικαστική της έκθεση παρουσιάζει η επιστήμονας και καλλιτέχνης Πόπη Κρανίδη....

Το Χαλάνδρι Αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Παγκόσμια Αστική Καινοτομία

Το Αδύνατο Επετεύχθη Ανάμεσα σε 274 προτάσεις από 193 πόλεις και 54...