Home Επικαιρότητα Πάρτι αναμνήσεων με «ροκ» ορίζοντες
ΕπικαιρότηταΝέα της Πόλης

Πάρτι αναμνήσεων με «ροκ» ορίζοντες

Η Εκδήλωση «θεσμός» της ρεματιάς Χαλανδρίου, μας γύρισε σε δεκαετίες που η μουσική λειτουργούσε ως απόγειο ψυχής. Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη ρήση του Νίτσε «χωρίς μουσική ο κόσμος θα ήταν λάθος».

Μία συναυλία που δυστυχώς δε χαίρει τη διαφήμιση άλλων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Χαλανδρίου και η παρουσία των αιρετών της πόλης μας ήταν επιφανειακή με μόνο σκοπό την πολυπόθητη φωτογραφία για «προωθητικούς λόγους».

Εξαίρεση στην τακτική αυτή υπήρξε για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου «Χάρης Ρώμας», ο οποίος όπως συνηθίζει κατά τη διάρκεια της οποιαδήποτε παράστασης ή λόγου, ημερίδας, παρουσίασης, παραμένει στη θέση του και παρακολουθεί σεβόμενος τους ανθρώπους που δούλεψαν και κάνουν κατάθεση εαυτού. Συνοδευόμενος από μέλη της ομάδας του, τους (Γιώργο Σαμούχο, Λεωνίδα Γραμμένο, Αθηνά Παππά, Βούλα Ζορμπά, Βάλια Σταμάτη, τον σκηνοθέτη Θάνο Αγγέλη, και την πολύτιμη φίλη Ελπίδα Γκιωνάκη) οι οποίοι ακολουθούν χρόνια το πάρτι αναμνήσεων, διασκέδασαν στους ρυθμούς μιας εποχής που έχει λείψει σε όλους.

Οι αναφερθέντες είναι καταρτισμένοι σε πληθώρα οικονομικών, διοικητικών, τεχνικών, μηχανικών και καλλιτεχνικών θεμάτων. Η μουσική και η διάθεση χαράς σημαίνει για αυτήν την ομάδα συνάρτηση κάθε διοικητικού τομέα. Σκοπός είναι ο δήμος να βγει επιτέλους από τους δρόμους της μιζέριας να εισέλθουμε στους δρόμους χαράς και ευζωίας.

Μετά το πέρας της παράστασης δόθηκαν συγχαρητήρια στην υπέροχη μπάντα ορίζοντες και στον Λευτέρη Λοΐζο για το ταξίδι στα χρόνια τα περασμένα.

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

ΟΠΕΡΑ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ” του Π.Καρούσου 

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» (PROMETHEUS BOUND) Μια όπερα βασισμένη στην τραγωδία του ΑισχύλουΣυνθέτης: Παναγιώτης...

Αυστηρώς Κατάλληλο

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο...

Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024-2030 «Μια Ελλάδα με Όλους για Όλους»

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση...