Home Αυτοδιοίκηση Χρησιμοποιούν για προεκλογικούς λόγους τα τηλέφωνα και email κηδεμόνων
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Χρησιμοποιούν για προεκλογικούς λόγους τα τηλέφωνα και email κηδεμόνων

Σωρεία παραπόνων λαμβάνει το polismag για αθέμιτη χρησιμοποίηση προσωπικών τους δεδομένων.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από διαφορετικές παρατάξεις οι οποίοι δουλεύουν ως δάσκαλοι, καθηγητές, νηπιαγωγοί, αλλά και εκλεγμένοι σε συλλόγους ή ενώσεις γονέων, κάνουν προεκλογική εκστρατεία χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων του σχολείου προκειμένου να ενημερώσουν για την υποψηφιότητά τους και να κερδίσουν ψήφους. Υπάρχουν ακόμα κρούσματα που ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ όπου εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητά τους πλησιάζουν γονείς για τον πολυπόθητο σταυρό. Το χείριστο, δε, που συμβαίνει στα λύκεια όπου οι μαθητές δευτέρας και τρίτης λυκείου που στην πλειονότητά τους ψηφίζουν «δέχονται πυρά» ενίσχυσης του υποψήφιου καθηγητή τους.

Οι γονείς στα κάγκελα και οι μαθητές απορημένοι για το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν και τι στάση θα κρατήσουν.

Μία καταγγελία όμως, ξεπέρασε όλες τις άλλες, εγείρει, δε, ερωτήματα και για ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ. Σε δημοτικό ιατρείο «η υπάλληλος» ανέλαβε χρέη γραμματέα υποψήφιου συνδυασμού και μάλιστα αυτού που εκπροσωπεί διοικούσα παράταξη. Καπηλεύοντας τη θέση και την πρόσβαση σε δεδομένα ασθενών ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ κάλεσε γονείς, ζητώντας να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο γιατρό.

Θεωρώ σώφρον και απαραίτητο για την τήρηση των διακριτών ορίων να επανεξεταστεί το θέμα υποψηφιότητας ανθρώπων που τελούν δημόσιοι λειτουργοί και δη στα σχολεία μας, όπως και αυστηρότατες ποινές σε όποιον προβαίνει σε αθέμιτη και συναινετική χρήση προσωπικών δεδομένων.

*Αρκετοί εξ αυτών είχαν προσπαθήσει να πολεμήσουν το polismag προκειμένου να το φιμώσουν μιας και είναι το μόνο site που αρθρογραφεί και ΔΕΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων, Blogger, από την εποχή που η ελεύθερη έκφραση φαινόταν κατάκτηση, φάνταζε αναφαίρετο δικαίωμα όλων που στα χρόνια φθίνει και χάνεται σε μία αρθρογραφία παπαγαλίστικη που ικανοποιεί την υποκρισία του φαίνεσθαι.

Related Articles

Το Χαλάνδρι Αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Παγκόσμια Αστική Καινοτομία

Το Αδύνατο Επετεύχθη Ανάμεσα σε 274 προτάσεις από 193 πόλεις και 54...

Παρέμβαση του Δήμου Χαλανδρίου σε ακίνητο ιδιοκτησίας της Αττικής οδού για την προστασία ανθρώπων και ζώων

Η πτώση κολώνας μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα σε χώρο ιδιοκτησίας και ευθύνης...

Διάλεξη για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Χαλανδρίου – «Τεχνητή νοημοσύνη: Πλάθοντας το αύριο. Ανησυχίες και...

“Sans toit ni loi”(Δίχως στέγη, δίχως νόμο)

Μπορούμε να κάνουμε το πορτραίτο ενός κοριτσιού που είναι δύσκολο να το...