Home Αυτοδιοίκηση Το Χαλάνδρι στο φως καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια προσβάλλει τα σύμβολά μας και τον δημότη
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Το Χαλάνδρι στο φως καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια προσβάλλει τα σύμβολά μας και τον δημότη

Από το Γραφείο Τύπου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Δημοτικού Συνδυασμού «Χαλάνδρι στο φως» εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση:

Το Χαλάνδρι στο φως καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια προσβάλλει τα σύμβολά μας και τον δημότη.

Ο Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Ηλιόπουλος απολογείται με το ακόλουθο κείμενο στις Χαλανδραίες και στους Χαλανδραίους .

«Συνδημότες και συνοδοιπόροι, στην προσπάθειά μου να καταγράψω σε βίντεο τα κακώς κείμενα της Πλατείας και του Ηρώου του Άγνωστου Στρατιώτη, ώστε να αναδείξω ότι η υπάρχουσα Δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται για τη διατήρηση των μνημείων της και αδιαφορεί για τη συντήρησή τους δείχνοντας την απόλυτη ασέβεια στο χώρο, χωρίς να έχει καν φροντίσει την περίφραξή του όπως σε όμορους δήμους με αποτέλεσμα να γίνεται καταφύγιο νεαρών που πίνουν μπύρες, κάνουν σκέιτ κ.α έγινα αφορμή για κακόβουλα σχόλια. Αναγνωρίζω ότι ήταν ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ που για τη δημιουργία του βίντεο αυτού, τοποθέτησα μπάνερ του συνδυασμού, αλλά έγινε με μόνο σκοπό να στηλιτεύσω και να εκθέσω την αδιαφορία της διοίκησης για την κατάσταση της πλατείας μας, για τα σπασμένα μάρμαρα, τα γκράφιτι για το παρατημένο και βρώμικο Ηρώο μας.

Είμαι γέννημα θρέμμα Χαλανδραίος, ο πατέρας μου είχε αγωνιστεί για το Χαλάνδρι και ήτανε δεξί χέρι του Πέρκιζα δίπλα στον οποίο έζησα και εγώ, για αυτό το σημείο αυτό ήτανε και είναι συμβολικό για μένα».

Για το Χαλάνδρι στο φως ο σεβασμός στα μνημεία είναι υποχρέωση και ηθικό χρέος. Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι ο σκοπός των αναρτήσεων μίας και μόνο αντίπαλης παράταξης είχε σκοπό να βλάψει την υπόληψη του επικεφαλής της παράταξής μας Χάρη Ρώμα, ο οποίος ουδέποτε συμμετείχε ή έδωσε άδεια για αυτήν την ενέργεια, όπως άφησαν ανθυποψήφιοι να εννοηθεί, άλλωστε ο ίδιος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε ομιλία και φυσικά θα ήταν αδύνατον να είναι παρών».

Αισθανόμαστε, πάντως, την ηθική υποχρέωση ως συνδυασμός να ζητήσουμε τουλάχιστον συγγνώμη από όποιον συνδημότη μας ένιωσε να προσβάλλεται.

Η κατάσταση που η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, αναδεικνύεται στις ακόλουθες εικόνες που αποθανάτισε ο υπ. δημοτικός σύμβουλος.

Από το Γραφείο Τύπου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Χαλάνδρι στο Φως

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...