Home Επικαιρότητα Υποφέρουν οι κάτοικοι του νομισματοκοπείου
ΕπικαιρότηταΝέα της ΠόληςΧαλάνδρι

Υποφέρουν οι κάτοικοι του νομισματοκοπείου

Νέες καταγγελίες από περίοικους της περιοχής του νομισματοκοπείου στο Κάτω Χαλάνδρι που βρίσκεται ο καταυλισμός των Ρομά.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εστάλησαν στο polismag εν μέσω αστικού ιστού συνεχίζει να αναπτύσσεται η παραγκούπολη με τους περίοικους να ανησυχούν για μία ακόμα φορά για την υγεία και την ασφάλειά τους.

Οι εκθέσεις του υγειονομικού που είχαμε αναρτήσει και σε παλιότερα άρθρα επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες των περιοίκων καθώς οι συνθήκες που επικρατούν είναι επικίνδυνες πρωτίστως για την υγεία τους.

Οι αναφορές των κατοίκων μιλούν για νέα παραπήγματα, τα οποία έχουν φτάσει πλέον μέχρι την οδό Σαρανταπόρου.

Η πρακτική αυτή εντάθηκε από τον Αύγουστο και μετά, ακόμα και με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος και φτάνει σήμερα χωρίς καμιά αντίδραση ή αντίσταση στον αστικό ιστό.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι βαθιά αηδιασμένοι, απογοητευμένοι και αβοήθητοι, σε βαθμό αποχής από την εκλογική διαδικασία.

Η διοίκηση και αντιπολίτευση του δήμου συνεχίζουν με τις ίδιες πολιτικές δηλώσεις επί του θέματος, χωρίς το πρόβλημα να έχει λυθεί και φυσικά αποκρύπτοντας την αλήθεια για την κατάσταση που βιώνουν οι δημότες.

Η μόνη παράταξη που μίλησε ανοιχτά για το θέμα του καταυλισμού είναι το «Χαλάνδρι στο φως», ο Επικεφαλής Χάρης Ρώμας, δε σκοπεύει να αφήσει άλλο να διαιωνιστεί αυτή η απαράδεκτη συνθήκη που όλες οι προηγούμενες διοικήσεις φάνηκαν ανίκανες να την αντιμετωπίσουν. Παρά τα προγράμματα και τα τεράστια ποσά που δόθηκαν από ίδια έσοδα του δήμου με ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ, οι κάτοικοι βλέπουν το πρόβλημα κάθε μέρα να γιγαντώνεται . Υπενθυμίζεται, δε, ότι ο καταυλισμός είναι πάνω σε καταπατημένα οικόπεδα που οι ιδιοκτήτες τους παλεύουν να πάρουν πίσω.

Ήγγικεν η ώρα για ευθύνη, για σοβαρές αποφάσεις που θα καλυτερεύσουν την ζωή όλων.

Επισυνάπτεται ο υγειονομικός έλεγχος του 2022.

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

ΟΠΕΡΑ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ” του Π.Καρούσου 

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» (PROMETHEUS BOUND) Μια όπερα βασισμένη στην τραγωδία του ΑισχύλουΣυνθέτης: Παναγιώτης...

Αυστηρώς Κατάλληλο

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο...

Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024-2030 «Μια Ελλάδα με Όλους για Όλους»

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση...