Home Αυτοδιοίκηση Το Χαλάνδρι μίλησε και είπε Χάρη Ρώμα
ΑυτοδιοίκησηΧαλάνδρι

Το Χαλάνδρι μίλησε και είπε Χάρη Ρώμα

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε την Πέμπτη 5/10/2023 ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Χαλάνδρι στο φως».

Αθρόα συμμετοχή κόσμου «η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στον δήμο Χαλανδρίου!»

Οι δημότες αποφάνθηκαν ότι το Χαλάνδρι δεν έχει κόμμα έχει Χάρη Ρώμα.

Τον επερχόμενο δήμαρχο προλόγισε ο Υπουργός Εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στο Χαλάνδρι δεν δόθηκε ποτέ χρίσμα, αλλά η νέα δημοκρατία δεν ξεχνάει πόσο στηρίχθηκε από τον Χάρη Ρώμα για την επανεκλογή της και ελπίζει στο Χαλάνδρι να έρθει η αλλαγή που αξίζει στους Χαλανδραίους.

Μίλησαν επίσης ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Περιφερεακός Σύμβουλος Θάνος Ασκητής, η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Εβίνα Γιακουμάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κεχρής, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσούκας και η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Χριστίνα Πατρικάκου.

Ο Χάρης Ρώμας παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματος του, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη διοίκηση και αντιπολίτευση του δήμου για την ολιγωρία τους, που ταλανίζει τους Χαλανδραίους για τα άλυτα θέματα που δεκαετίες δεν αντιμετωπίζονται και γίνονται ψηφοθηρικό μπαλάκι.

Με σωστό προγραμματισμό, προτεραιοποίηση, συνεργασία, με την ομάδα που έχει τις γνώσεις, την επάρκεια, την τεχνοκρατική εμπειρία τη διάθεση και είναι έτοιμη να αξιοποιήσει όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και εφόσον χρειαστεί να επενδύσει από τα έσοδα του δήμους στους δημότες, με υπηρεσίες, δρόμους, πεζοδρόμια, ασφάλεια, καθαριότητα, ψυχαγωγία, στήριξη, προχωράμε μπροστά με το «Χαλάνδρι στο φως».

Είναι Ντροπή είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Ρώμας ο μεγαλύτερος δήμος των βορείων προαστίων να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Επεσήμανε την αδήριτη ανάγκη μιας διοίκησης που θα στηρίζει τη οικογένεια, την τρίτη ηλικία, την ευαλωτότητα, τη μοναχικότητα, τις επιχειρήσεις, τους ΑμεΑ. Μια διοίκηση που θα είναι αρωγός κάθε δημότη, με συμπερίληψη , ανάπτυξη, αντιμετώπιση της ανεργίας, μία πόλη θωρακισμένη απέναντι στην κλιματική αλλαγή, μια διοίκηση που δε φοβάται να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα και την ανομία, μια διοίκηση που ενώνει και δημιουργεί μία πόλη φιλική ΣΕ ΟΛΟΥΣ, μία πόλη πολιτισμού που αξίζει να ζουν τα παιδιά μας, οι γονείς μας και εμείς.

Το Χαλάνδρι απέκτησε τον ηγέτη που δε φοβάται να πάρει την ευθύνη, που δεν εξυπηρετεί συμφέροντα ημέτερων αλλά είναι ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Το Χαλάνδρι διαλέγει τη δημοκρατία, την αξιοκρατία, την αλλαγή και την οριστική αντιμετώπιση των παθογενειών.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων, Blogger, από την εποχή που η ελεύθερη έκφραση φαινόταν κατάκτηση, φάνταζε αναφαίρετο δικαίωμα όλων που στα χρόνια φθίνει και χάνεται σε μία αρθρογραφία παπαγαλίστικη που ικανοποιεί την υποκρισία του φαίνεσθαι.

Related Articles

Το Χαλάνδρι Αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Παγκόσμια Αστική Καινοτομία

Το Αδύνατο Επετεύχθη Ανάμεσα σε 274 προτάσεις από 193 πόλεις και 54...

Παρέμβαση του Δήμου Χαλανδρίου σε ακίνητο ιδιοκτησίας της Αττικής οδού για την προστασία ανθρώπων και ζώων

Η πτώση κολώνας μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα σε χώρο ιδιοκτησίας και ευθύνης...

Διάλεξη για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Χαλανδρίου – «Τεχνητή νοημοσύνη: Πλάθοντας το αύριο. Ανησυχίες και...

“Sans toit ni loi”(Δίχως στέγη, δίχως νόμο)

Μπορούμε να κάνουμε το πορτραίτο ενός κοριτσιού που είναι δύσκολο να το...