Home Επικαιρότητα Ντροπή σου Υπουργέ
ΕπικαιρότηταΧαλάνδρι

Ντροπή σου Υπουργέ

Ένοχη η σιωπή της Κας Αγαπητού

Αδιάφορο για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το Χαλάνδρι μας, νοιάζεται μόνο να περνούν από τις παλάμες ημέτερων τα έργα που γίνονται και θα γίνουν στο δήμο Χαλανδρίου.

Ανερυθρίαστα εκβίασε τους δημότες ο Άδωνης Γεωργιάδης, λέγοντας ότι αν δεν ψηφίσουν την Κρίστη Αγαπητού και το σαθρό χτες προηγούμενων διοικήσεων που κατέστρεψαν τον δήμο, το Χαλάνδρι θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΈΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης για τα επόμενα 5 χρόνια αν μείνει με διοίκηση ανταρσύα.

Μαζέψου Υπουργέ, τα κουμάντα στην κουζίνα σου με λεφτά που βγαίνουν από την τσέπη σου. Η πόλη του Χαλανδρίου δεν κυβερνάται από καμία Ανταρσύα αλλά από το Συμεών Ρούσσο. Κρίμα Υπουργέ να έχεις διατελέσει στο ανάπτυξης και να μη γνωρίζεις ότι τους όρους έγκρισης έργων με λεφτά της ευρωπαϊκής ένωσης δεν τους ορίζεις εσύ βάσει κομματικού χρωματισμού. Κρίμα να εκπροσωπείς την κυβέρνηση και να μην αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει το αλάνθαστο του πάπα και ότι με επιδοτήσεις που μπορεί να ταρακουνήσουν όλη την ελληνική οικονομία δεν κάνουμε μικροπολιτική.

Ο κομματικός έλεγχος που επιθυμεί η Νέα Δημοκρατία μέσω του αντιπροέδρου της, συνέβη στο Χαλάνδρι από το 2002 εώς το 2014. ΤΑ ΜΟΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ.

Επαίσχυντη η σιωπή της κυρίας Αγαπητού με τον εκβιασμό του Άδωνη στους δημότες που επιθυμεί να εκπροσωπήσει. Μπορείτε τελικά κυρία Αγαπητού να υπάρξετε χωρίς να κρεμιέστε πάνω σε γραβάτες; Μπορείτε να βγείτε μια φορά να τοποθετηθείτε με φωνή δική σας; Σταματήστε να προσβάλλετε τους δημότες αλλά και τους υποψήφιους σας, αυτούς που δεν είναι κομματικά προσκείμενοι αλλά έχουν ικανότητες. Το εγχείρημα μιας γυναίκας συνεπικούρησαν όχι τις απειλές και τον γκεμπελισμό.

Οι Χαλανδραίοι δεν τιμούν τυχαία τη σημερινή διοίκηση, θυμούνται πώς η κυρία Αγαπητού εξυπηρέτησε τις εντολές της κυβέρνησης το 10-14 εις βάρος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Η τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν και θα παραμείνει ανεξάρτητη οι προσωπικές πεποιθήσεις του οποιουδήποτε υποψηφίου είναι αδιάφορες.

Έμμεση απάντηση δόθηκε από το Συμεών Ρούσσο στη χυδαιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου ανέφερε:

Χάρη στις ώριμες μελέτες του Δήμου, σχεδόν το 70% των χρηματοδοτήσεων για τα έργα που έγιναν ή είναι σε εξέλιξη εξασφαλίστηκαν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», την Περιφέρεια Αττικής και το Πράσινο Ταμείο.

Το 2014 όταν ανέλαβε η σημερινή διοίκηση η εικόνα ήταν εντελώς αντίστροφη.

Το 80% της χρηματοδότησης των έργων προέρχονταν απευθείας από ίδιους πόρους του Δήμου και μόλις 20% από άλλες πηγές.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Με γαλλική κωμωδία στο πηδάλιο, σαλπάρει η Αργώ

H Αργώ, μας ταξιδεύει κινηματογραφικά στη Γαλλία του 1967 και προβάλλει την...

“Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων” με την Αργώ

Μπήκε η Σαρακοστή, τριήμερα πάνε κι έρχονται και κάπου ανάμεσα σε όλα...

Η Συμβολή των γυναικών στο έπος της εθνεγερσίας του 1821 από την Ένωση Αρκάδων

Η συμβολή των Αρκάδων στην Επανάσταση υπήρξε καθοριστική για την απελευθέρωση, η...

Ζεστή βραδιά με δύναμη γυναίκας

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου με αφορμή την ημέρα της γυναίκας τίμησε δυναμικές γυναίκες...