Home Αυτοδιοίκηση Με απειλές ελπίζει ο Άδωνης ότι θα βάλει χέρι στον δήμο Χαλανδρίου
ΑυτοδιοίκησηΕπικαιρότηταΧαλάνδρι

Με απειλές ελπίζει ο Άδωνης ότι θα βάλει χέρι στον δήμο Χαλανδρίου

Συνεχίζει την πολιτική κατάπτωση ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε χτες σε εκδήλωση της Κρίστης Αγαπητού και ανερυθρίαστα εκβίασε μία ακόμη φορά τους Χαλανδραίους και τον αγαπημένο στους δημότες δήμαρχο της πόλης ΣΥΜΕΩΝ ΡΟΥΣΣΟ.

«Θα κάνουμε τη ζωή του Ρούσσου δύσκολη αν εκλεγεί», τόλμησε να διατυμπανίζει μη σεβόμενος τίποτα θεσμικό ο Υπουργός. Την κατάπτυστη αυτή ολίσθηση συγχαίρουν οι προσφάτως συμπράττοντες Κρίστη Αγαπητού και Χάρης Ρώμας.

Αυτό το Χαλάνδρι εγγυάται η υποψήφια δήμαρχος; Αυτή την ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση; Ένα ακόμα γρανάζι πολιτικών επιθυμιών εις βάρος του συνόλου των δημοτών; Αν δεν εκλεγεί η κυρία θα καταστρέψει το Χαλάνδρι συναινώντας στα πρωτοφανή αίσχη; Σοβαρά τώρα; Δεν ξέρει η κυρία αυτή ότι οι απειλές τους δεν έγκεινται σε καμία σοβαρή πολιτική προοπτική;

Έτσι αγαπάτε τον δήμο σας κυρία Αγαπητού, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι στην αιδώ του αντιπροέδρου του κόμματός σας; Πού είναι η ενότητα και το δημοκρατικό πνεύμα που ζητάτε; Είστε εσείς ικανή να προστατέψετε και ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ;

Αποδεικνύεται μία ακόμη φορά ότι η παράταξη αυτή είναι επικίνδυνη για την πόλη και την ενότητά της. Ο Σίμος Ρούσσος άλλωστε έχει αποδείξει κατά το παρελθόν ότι μπορεί να πηγαίνει τον τόπο μπροστά χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Από ό,τι φαίνεται ο Άδωνης Γεωργιάδης το φυσάει και δεν κρυώνει από όταν ο Σίμος Ρούσσος τον τάπωσε κυριολεκτικά, όταν έκλεισε συμφωνία μοριακού τεστ με 25 ευρώ την ώρα που ο κ. Γεωργιάδης ως υπουργός ανάπτυξης τότε διατυμπάνιζε ότι δεν μπορεί να μειωθεί κάτω των 47 ευρώ.

Επειδή η εξασφάλιση ή μη των προγραμμάτων δεν εξαρτάται από τον Άδωνη και κανέναν Άδωνη, να του θυμίσω ότι έρχονται ευρωεκλογές και ρισκάρει για το κόμμα του την απάντηση που θα πάρει από τους Χαλανδραίους.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων, Blogger, από την εποχή που η ελεύθερη έκφραση φαινόταν κατάκτηση, φάνταζε αναφαίρετο δικαίωμα όλων που στα χρόνια φθίνει και χάνεται σε μία αρθρογραφία παπαγαλίστικη που ικανοποιεί την υποκρισία του φαίνεσθαι.

Related Articles

To Open Call για τα showcases του Athens Music Week 2024 ξεκίνησε!

Το Ανοιχτό Κάλεσμα για τα AMW showcases ξεκίνησε νωρίτερα και πιο εμπλουτισμένο...

Το Χαλάνδρι Αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Παγκόσμια Αστική Καινοτομία

Το Αδύνατο Επετεύχθη Ανάμεσα σε 274 προτάσεις από 193 πόλεις και 54...

‘Ολες οι νύχτες θα είναι του Αλέξη

«και όταν θα ρθουν οι καιροίπου θα χει σβήσει το κερί στην...

Nίκος Ανδρουλάκης: «Η ύπαιθρος πρέπει να γίνει η ευημερούσα περιοχή, στην οποία θέλεις να ζεις»

Στην θεματική εκδήλωση «Πρόληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον» στην...