Home Νέα της Πόλης Ζεστή βραδιά με δύναμη γυναίκας
Νέα της ΠόληςΧαλάνδρι

Ζεστή βραδιά με δύναμη γυναίκας

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου με αφορμή την ημέρα της γυναίκας τίμησε δυναμικές γυναίκες στο House 124.

Η εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη στις γυναίκες και τους αγώνες τους, πραγματοποιήθηκε σε ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα. Βραβεύτηκαν γυναίκες που έχουν αφήσει το προσωπικό στίγμα δυναμισμού εντός και εκτός της χώρας. Οι ομιλητές δεν παρέλειψαν να αναφέρουν το πώς το σύστημα θα πρέπει να αλλάξει, ώστε όλες να μπορούν να ανταποκριθούν σε όσους ρόλους επιλέγουν να εκπροσωπούν.

Ο Υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης, βράβευσε την κα Χριστίνα Πατρικάκου για την πολυετή προσφορά και τον απαράμιλλο δυναμισμό της σε συνδυασμό με την ευγένεια που την εκφράζει με κύριο χαρακτηριστικό τον τρόπο με τον οποίο κρατάει ισορροπίες στο πολύ δύσκολο πόστο που υπηρετεί πολλά χρόνια.

Οι Δημοτικές Σύμβουλοι Χαλανδρίου Βούλα Ζορμπά και Νίκη Παπαγιαννάκη βράβευσαν αντίστοιχα τη Μαρία Πολύζου και Δήμητρα Κοροκίδα μεγάλες αθλήτριες με διεθνείς διακρίσεις.

Τιμήθηκαν επίσης η Σάκη Κυπραιου, Διευθύντρια του πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαρακη, η Πρόεδρος του Physiopolis Μαρία Σαχα, η Πρόεδρος της Αμυμωνης Παρασκευή Μπελλου και Ματίνα Παγωνη.

Παρευρέθηκαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας, Βούλα Ζορμπά, Νίκη Παπαγιαννάκη, τα μέλη και εκπρόσωποι επιτροπών του δήμου Χαλανδρίου, Αρχοντούλα Γιαλούρη και Νικόλ Κουρομιχελάκη και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης.

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

Έρμαιο πρωτοφανούς αναλγησίας δημοτικοί υπάλληλοι

Αγώνες επί αγώνων με πανό και συνθήματα για τα «αναφαίρετο δικαίωμα στην...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

  «Δρολάπι» του Ευάγγελου Αυδίκου

Η Λέσχη Ανάγνωσης  του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Αργώ”   σε συνεργασία με την...