Home Επικαιρότητα Δημιουργία Παιδικής Βιβλιοθήκης στο Παίδων Πεντέλης από τον Σύλλογο Καλλιστώ & προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης
ΕπικαιρότηταΚοινωνία

Δημιουργία Παιδικής Βιβλιοθήκης στο Παίδων Πεντέλης από τον Σύλλογο Καλλιστώ & προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης

Ο ευαισθητοποιημένος σύλλογος σε θέματα κοινωνικά και περιβαλλοντικά, με διαρκές ενδιαφέρον και συνεχόμενες δράσεις, συνεχίζει τις πράξεις κοινωνικής ενσυναίσθησης μέσω της προσφοράς και της κατανόησης.

Ο «Σύλλογος ΚΑΛΛΙΣΤΩ Κοινωνικές Δράσεις για την Υγεία & το Περιβάλλον», δημιουργεί Παιδική Βιβλιοθήκη στην αίθουσα αναμονής των χειρουργείων του νοσοκομείου. Για τον σκοπό αυτό προσέφερε μία βιβλιοθήκη και καινούργια παιδικά βιβλία. Επίσης είδη ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου Καλλιστώ  είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την  Διοικήτρια του νοσοκομείου κα  Ευσταθία Κατοίκου για την λειτουργία του νοσοκομείου, καθώς επίσης για τις ανάγκες  φιλοξενίας και νοσηλείας των παιδιών.

Η πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη συμβολή των μελών καθώς και την σημαντική στήριξή τους σε κάθε πρωτοβουλία. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιστώ Σοφία Κορωναίου, η Αντιπρόεδρος Κοινωνικών Θεμάτων Ελένη Βασιλείου,  η Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων Στεφανία-Νεφέλη Λιμ, η ταμίας Πόπη Γαλημητάκη, η Μανουέλα Γεωργακάκη κ.α

Related Articles

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή στο συνεδριακό κέντρο Μεταμόρφωσης

Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο του εθελοντικού...

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Βριλήσσια

Κάθε χρόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικότερα, από τον Ιούλιο έως...

ΟΠΕΡΑ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ” του Π.Καρούσου 

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» (PROMETHEUS BOUND) Μια όπερα βασισμένη στην τραγωδία του ΑισχύλουΣυνθέτης: Παναγιώτης...

Αυστηρώς Κατάλληλο

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο...