Home Lifestyle Aναζωπυρώστε τον εσωτερικό σας εναλλακτικό Rock ‘N Roll εαυτό
LifestyleΜουσικήΣυνεντεύξεις-ΠαρουσιάσειςΨυχαγωγία

Aναζωπυρώστε τον εσωτερικό σας εναλλακτικό Rock ‘N Roll εαυτό

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024, στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής Club Live Stage, ετοιμαστείτε να αναζωπυρώσετε τον εσωτερικό σας εναλλακτικό Rock ‘N Roll εαυτό, να βιώσετε την ακατέργαστη ενέργεια της ελληνόφωνης meta-punk μουσικής σκηνής σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που θα μας αφήσει όλους να χοροπηδούμε από χαρά! Υπεύθυνοι για αυτήν την αξέχαστη μουσική εμπειρία θα είναι τα ΑΝΩΜΑΛΑ ΡΙΜΜΑΤΑ,  ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΑΡΤΟΝ!

💥 Doors open: 20:00 | Starts: 21:00

Tickets On Spot: 10€

EVENT PAGE https://www.facebook.com/share/CKDK5xUJWDt14w9U

💣ΑΝΩΜΑΛΑ ΡΙΜΜΑΤΑ                                      

Τα Ανώμαλα ρίμματα είναι μια ελληνόφωνη εναλλακτική μπάντα η οποία δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2020. Μέλη της είναι ο βετεράνος του ελληνικού punk rock Σωτήρης Θεοχάρης, τραγουδιστής των θρυλικών ΑΔΙΕΞΟΔΟ (αλλά και ANFO, No Mind, Ηχογλυκαιμία, Σπυριδούλα) ο οποίος παίζει μπάσο και τραγουδά γράφοντας επίσης και τους στίχους των τραγουδιών, η Μίτσα Τσιούκα στις κιθάρες και τα φωνητικά, και ο Φώτης Μεγαλούδης στα τύμπανα.

Η μουσική τους έχει ως θεμέλιο και αφετηρία το punk, αλλά περιλαμβάνει πολλά στοιχεία grunge, alternative, minimal και post rock. Είναι κοφτερή και  λειτουργική, μακριά από κάθε είδους «μουσική ευπρέπεια», δηθενισμό και επιτήδευση. Οι συνθέσεις, οποίες δημιουργούνται από όλα τα μέλη, είναι  ενστικτώδεις, επιθετικές, και ταυτόχρονα ρυθμικές και μελωδικές, εμποτισμένες με την ουσία του rock n roll.  Ο στίχος είναι πολιτικοκοινωνικός και κάποιες φορές ακροβατεί στα όρια της ποίησης . Απλός, δηλητηριώδης, συνθηματικός, μελαγχολικός, θυμωμένος και κυνικός, όπως οι φωνές μιας οργισμένης εσωτερικής εξέγερσης.                                                                                         

Στις 10 Ιουλίου 2021 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο « Έρχεται Χάος» και στις 12 Απριλίου του 2023 το μίνι άλμπουμ με τίτλο «Έξη», και τα δυο σε ανεξάρτητη παραγωγή.                                                                                                                                               Μπορείτε να τους ακούσετε και να κατεβάσετε το υλικό τους δωρεάν στο Bandcamp :https://anomala-rimmata.bandcamp.com/

Τα Ανώμαλα ρίμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

Youtube : https://youtube.com/@anomala.rimmata

Facebook : https://www.facebook.com/anomala.rimmata

Instagram : https://www.instagram.com/anomala_rimmata/

Επικοινωνία : anomala.rimmata@gmail.com

💣ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Το τσιμέντο είναι παντού.

Αδυσώπητα κυρίαρχο καλύπτει τα πάντα. Από τις γειτονιές που ζούμε μέχρι και τον πολιτισμό που συνυπάρχουμε. Αρτηριοσκληρωτικό, απρόσωπα ψυχρό γκρι, το τσιμέντο συμβολίζει την εξουσία και τον κάθε εχθρό που εναντιωνόμαστε.

Όπως σε κάθε παραμύθι που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και στην πραγματικότητα αν ονομάσεις τον εχθρό σου, χάνει σε δύναμη και υπόσταση. Η μπάντα μας λέγεται ΤΣΙΜΕΝΤΟ. Παίζει punk rock στοιχειωμένο για να ξορκίζει τους φόβους.

Το ΤΣΙΜΕΝΤΟ είναι οι:

Ιάσων Λεοντίδης: Κιθάρα, Φωνή

Μιχάλης Σεμερτζόγλου: Μπάσο

Σπύρος Παπακώτσης: Τύμπανα

💣 ΗΜΑΡΤΟΝ

Οι Ήμαρτον είναι μια σχεδόν φρέσκια μπάντα με εντελώς μπαγιάτικα μέλη. Καρυκεύουν τις ζωές τους φτιάχνοντας μουσικές και στίχους, χρησιμοποιώντας τους ηλεκτρικούς ήχους ως φαρμακευτική αγωγή για την ενίσχυση της πιθανότητας επιβίωσής τους.

Ενώ σκαρώνουν νέα τραγούδια, δημοσίευσαν προσφάτως μερικά βίντεο τραγουδιών από το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο φέρει τον τίτλο “!ΥΣΗΧΙΑ” και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη του 2024.

Οι Ήμαρτον επίσης εμφανίζουν μία δυσκολία κατανόησης του όρου “no politica”, απόρροια του γεγονότος ότι εμφανίζουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις σε κάθε εμφάνιση ρατσιστικών, ομοφοβικών, σεξιστικών και λοιπών φασιστικών παρασίτων.

Καλά παιδιά αλλα βρωμάν τα πόδια τους.

Οι Ήμαρτον είναι:

Ραμήν – φωνή, κιθάρα

Tiga Nekra – κιθάρα

Emeka Mosi – μπάσο

SoNick – τύμπανα

Επικοινωνία: imarton.band@gmail.com

Όλοι οι σύνδεσμοι: linktr.ee/imarton

Related Articles

«BLUES CONNOISSEURS» – ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ TRIO

«BLUES CONNOISSEURS» – ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ TRIO Blues with a (Swing) Feeling στο...

«Ο Επιθεωρητής Έρχεται…»

«Ο Επιθεωρητής Έρχεται…»  του Τζων Πρίσλεϋ από την Ομάδα ΘΕΑΤΡΕΙΣ Σκηνοθεσία –...

«Μουσική Αίσθηση»: Συναυλία με τον σπουδαίο Γιώργο Χατζηνάσιο – Την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου στο Cine Φιλοθέη

Σε μια μοναδική συναυλία με τον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σολίστ του...

“Bachelors and Bachelorettes”του Hanoch Levin

«Δεν την αγαπώ. Σε δύο μήνες παντρευόμαστε. Έτσι είναι» To THEATRE OF...