Home Lifestyle Ελεονώρα Μελέτη-MEGA: τα καλύτερα έρχονται και ανυπομονώ
Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη-MEGA: τα καλύτερα έρχονται και ανυπομονώ

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» για την τηλεοπτική επιστροφή της στο Mega, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πάει να ξεκινήσει, που έχει ξεκινήσει δηλαδή ούτως ή άλλως. Έχουμε γενικά τρομερό ενθουσιασμό, έχουμε πολλά πράγματα που ακόμα δεν μπορούμε να τα πούμε κι επίσημα μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, δήλωσε με νόημα πως «υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει έτσι όλο το καλοκαίρι, να περάσει όμορφα για όλους μας και να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Και να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να φτιάξουμε ωραία προγράμματα. Για την ομάδα, για τις ώρες, δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη MEGAλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη: «Η Ελένη είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι. Εγώ έχω και μια ιδιαίτερη και γλυκιά αδυναμία στην Ελένη και χαίρομαι τώρα που θα τη βλέπω πιο συχνά, μιας και θα είμαστε στο ίδιο κανάλι. Είναι μεγάλη μου χαρά».

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024

LOVE ‘N’ PEACE FESTIVAL 2024 Independent Annual Rock Summer Festival PRESS RELEASE...

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉ CLUB LIVE STAGE | COSMIC SHADOWS| THE BLACK TABASCO| TOM YOSI

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, οι Rock ‘N Rollers Cosmic Shadows, με...

Αυστηρώς Κατάλληλο

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο...