Home Νέα της Πόλης Έντονο παρασκήνιο στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για το χρίσμα στο Χαλάνδρι
Νέα της ΠόληςΦήμες

Έντονο παρασκήνιο στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για το χρίσμα στο Χαλάνδρι

Υπάρχουν τουλάχιστον 2 υποψήφιοι δήμαρχοι του Χαλανδρίου που έχουν κινηθεί προς την κατεύθυνση υποστήριξης εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ ενόψει της εκλογής Οκτωβρίου 2023. Και τα πρόσωπα στα οποία αναφερόμαστε, δεν ανήκουν σε αυτόν τον χώρο. Ο ένας έχει φτάσει μέχρι το περιβάλλον του προέδρου του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη ενώ ο έτερος έχει έλθει σε επαφή με πρωτοκλασάτους βουλευτές.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, δεν υπήρξε ουδεμία δέσμευση, στη δε μία εξ αυτών ίσχυσε αυτό που λέμε «έφαγε πόρτα». Το «αυτί» μας έπιασε συζήτηση μεταξύ τοπικών κομματικών παραγόντων που απέκλεισαν την απονομή χρίσματος σε κάποιον από τους υποψηφίους του 2019. Από τα κεντρικά πάντως του Κινήματος, και συγκεκριμένα από τον Τομέα της Αυτοδιοίκησης, έχει μεταφερθεί στους εντός Χαλανδρίου φίλους, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρξει δυνατή υποψηφιότητα στήριξης για να εκφραστεί ενιαία ο κεντρώος πολιτικός χώρος της πόλης, που υπολογίζεται σε αρκετά υψηλό ποσοστό. Μάλιστα, δεν θα πρέπει να αποκλείσουν και μια «νέα άφθαρτη προσωπικότητα, με σημαντική παρουσία στα κοινά της πόλης», σημειώνουν προσκείμενοι κύκλοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε.

Written by
Αθηνά Παππά

Αρθρογράφος σε θέματα οικονομικών, αυτοδιοίκησης, κεντρικής και κοινωνικής πολιτικής, μουσικής, προσώπων,

Related Articles

Μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου “ΑΡΓΩ” και θεατρική παράσταση «Μότσαρτ» για Παιδιά και μεγάλους

«ΑΡΓΩ» Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Έχουμε τη χαρά να σας...

ΕΜΠΡΟΣ: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο

Σε κάθε δραστηριότητα που γίνεται θεσμός υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που αξίζουν...

Δημήτρης Μητροπάνος «Βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο»

Η πόλη ανάβει τα φώτα της και φιλοξενεί άγνωστες ιστορίες για τον...

Νέοι Δημοτικοί χώροι Δωρεάν Στάθμευσης στο Γαλάτσι

Η διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι...